Telenor szolgáltatás felfüggesztése?
Feltöltőkártyás vagyok a Telenornál, és minden hónapban levonja a pénzt X mennyiségű mobilnetért. Most nincs elegendő pénz a kártyán, kaptam egy sms-t , hogy meddig töltsem fel, vagy felfüggesztik.
Jól értem, hogy bármikor, ha ezután feltöltöm, akkor újra aktiválódik? Mert ugye most nem igazán van szükségem a netre, de azért reménykedek benne, hogy újra vissza áll az élet, ezért lemondani sem akarom😅
Köszi☺
ha feltöltőkártyás vagy akkor töltesz a telefonodra amikor akarsz..illetve az 1500ft 90napig érvényes..ezek felett pedig 1évig lehet elhasználni...
nem lehet, hogy ezért kaptál sms?
vagy az éves adategyeztéts miatt? (feltöltőkártyásoknak ez kötelező)
Ha az érvényességi idő lejárt, az egyenleged elveszik. Az érvényességi időt egyenlegfeltöltéssel tudod meghosszabbítani az érvényességi idő lejárata előtt, illetve a lejárattól számított 30. napig egyszeri feltöltéssel még vissza tudod aktiválni a SIM kártyádat. Ezt követő időszakban már csak új hívószámra szerződhetsz.
Bocsi, Lehet rosszul fogalmaztam.
Igen, olyan net, amin havonta újul meg. Most nincs szükségem rá, viszont lemondani nem szeretnem, mert akkor azzal megint macera lenne, ha újra szükségem lenne rá. Ezért kérdezem, hogy ha felfüggesztik, akkor utána automatikusan újra életbe lép, független attól, hogy mikor töltöm fel?
Az igaz, hogy a 3000 Ft-os feltöltés 1 évre érvényesíti a SIM-kártyát, de ezt a régóta meglévő hibás döntést (értsd: kevés rajta hasznuk, ha valaki nem fogyaszt róla) igyekszik azért kompenzálni a Telenor, trükkös lehúzásokkal.
Ilyen például az Internet, amiért havonta vesznek le pénzt, már aki belemegy ilyenbe.
Csak azt nem tudom, hogy mit akarnak neked felfüggeszteni:
- A SIM-kártyát, a teljes szolgáltatást, telefonszámot?
- Vagy csak az Internetet?
köszi :)
#5 csak az internetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!