Milyen telefont vegyek 50 ezer forint körül?
Gamelésre, fotózásra
Xiaomin gondolkoztam. Előre is köszönöm
Samsungot az megbízható
A Xiaomi egy rakás xar,nekem is az van és csak a baj van vele minden téren
Nemtudom nem vagyok képben mostanában mert egy régi Samsung okostelefonom volt de az tönkrement aztán ajándékba kaptam ezt a szemétre való Xiaomit
A Xiaomit számitógépre kötve USB kábellel fel sem ismeri a gép
- nem enged másolni fájlokat sőt azokat üresnek mutatja
- csak külön engedélyhez köti a telefon minden egyes alkalomkor a fájlátvitelt amit külön be kell kapcsolni minden egyes alkalomkor ekkor ismeri csak fel a fájlokat
- A wifi felismerése és rácsatlakozása szintén külön engedélyhez kötött a telefonon belül
- A kamerája a Xiaominak nem lenne rossz minőségű de ha már egy kicsit is elmozditom akkor össze vissza zoomol és elhomályosít mindent.
Nekem ilyen problémáim nem voltak a Samsunggal, mindig tudott másolni egyből fájlokat ha rákötöttem a gépre automatikusan felismerte azt, és rendes fotókat és videókat is csinált minden helyzetben a Samsung tudtam wifizni is vele egy gombnyomásra szóval minden téren jobb volt mint a Xiaomi
Vagy a Samsung Galaxy A30s 64GB Dual (A307FN) 70.000-ért vagy a Samsung Galaxy A30s 128GB Dual A307GN Mobiltelefon szintén 70.000 körül
Ajánlanám a Huaawei P Smart Pro-t ami emagon akciósan 79.999Ft ha ez az ár még belefér...
Én viszont a Samsung ellen vagyok. Több Samsung telefonom is volt, de gyorsan belassultak. Ezelőtt Huawei em volt,szerettem. Sokkal tovább bírta, mint a samsungok. Most xiaomival probalkozok, mert a Huaweinek ugye nem biztos, hogy ugyan olyan lesz a rendszere a jövőben. Eddig nekem nem volt vele problémám, bár még nem olyan régi. A #4-nek ezt az engedelyes dolgát nem értem, nekem nem volt automatikus úgy emlékszem egyik telefonom se. Gondolom biztonsági okokból, ha van zár a telefonomon, akkor ne lehessen semmit leemelni róla, a tulajdonos tudta nélkül, vagy ilyesmi.
Nem mondom, hogy mindenképpen rossz a Samsung, csak azt, hogy szerintem sokkal tobbe kerül, és relatív ugyan azt tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!