Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5800 xpressmusic menü?...

Nokia 5800 xpressmusic menü? (lent)

Figyelt kérdés
az a problémám,hogy mikor most már megnyitom a menüt így szétmegy és nem ilyen volt valahogy átállítodott! És nekem régen volt ilyen menüm csak nem tudom hogy hol lehet visszaállítani!mert engem ez nagyon zavar.És például a futo programok is a jobb felső sarokban az ikonoknál nem ilyen zöld karika hanem ilyen piros kör. és mikor megnyitok valamit előugrik kinyílik mármint a menü így oldalra !szétmegy.
2010. aug. 3. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak egy tipp..

Menj a Főmenübe -> Opciók -> Szervezés -> Ott át tudod helyezni a mappákat oda, ahova szeretnéd -> Kész

Remélem, hogy tudtam segíteni..

2010. aug. 3. 11:35
 2/7 A kérdező kommentje:
őő héát nem nem ez a bajom :) h átrakodtak :) hanem h amikor megnyitom a menüt szétnyílik meg ilyenek ilyen extra dolgokat csinál :) holott csak megkéne nyitni
2010. aug. 3. 12:24
 3/7 A kérdező kommentje:

ittvan egy pl.: (ott azt a karikát kell nézni az is megváltozott !) ilyen volt [link]

ilyen most :( [link]

2010. aug. 3. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez az új software.
2010. aug. 3. 12:27
 5/7 A kérdező kommentje:
namidnegy hardreseteltem :) Zöld gombot + Piros gombot kamera
2010. aug. 3. 12:35
 6/7 A kérdező kommentje:
eűnem az ujj :O nekem a v50es van :) már miota frissítettem.
2010. aug. 3. 12:35
 7/7 anonim válasza:
a téma beállitásoknál ki kell kapcsolni a témahatásokat és kész is !
2012. nov. 15. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!