Tarifa nélkül nem lehet venni telefont?
addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!
Olyan telefont vegyél, amit megengedhetsz magadnak.
Nem akarok vitába keveredni, viszont nem értem, miért kell lenézni azokat, akik mondjuk részletre vesznek egy telefont egy adott szolgáltatótól?
Mitől kevesebbek ezek az emberek a többiektől? Úgy gondolom semmivel, csak nem olyan kétlábon járó pénzes zsákok, mint azok akik leszólják. Nem mellesleg a legtöbbször nekik még anya-apa veszi meg teljes áron (nem azt mondom, hogy itt most ez bárkire igaz lenne, csak úgy általánosságban).
Én is részletre vettem telefont, és diák munkákon szedem össze a havidíjra valót. Mivel szükségem volt egy telefonra, mert az előző bedöglött, előteremteni meg hirtelen nem tudtam annyi pénzt, amivel teljesen kitudom fizetni, csak az előleget.
És akkor most egy "lúzer" vagyok? Nem hinném. Ugyanúgy megdolgozok az áráért, mint azok, akik egyből megtudják venni teljes áron.
Meg amúgy is... Milyen alja dolog már a másik pénztárcájában turkálni. Kinek mi köze hozzá? Semmi.
További szép estét Mindenkinek! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!