Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefon állvány mennyire jó...

Telefon állvány mennyire jó arra hogy ha én fotózni akarom magam ?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy nem kell még egy ember hogy le tudjon fotózni ha nem pl el tudok menni egyedül is .

Ezeket a selfi képeket neme szeretem inkább azt bírom ha szép táj van mellettem .

2020. júl. 16. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Vannak elég jó állványok, amibe beletudod rakni a telefonodat.

Igazából nem szükséges mégegy ember ahhoz, hogy letudd fotózni magad. Elég annyi, hogy állítasz mondjuk egy 10 másodperces időzítőt a telefonodon, és akkor lefotóz magától. Szóval igen, eltudsz menni egyedül is fényképezkedni vele.

2020. júl. 16. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
kapcsold be az önkioldót és tedd állványra a telefont! innentől kezdve lehet ám kreativkodni :D például nézed mikor kattan el a kép és pont akkor ugrasz egyet és a levegőben fotózod le magad.
2020. júl. 16. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!