Rootoltam a telfonom nemrég,és leszeretném törölni a felesleges gyári appokat. Tudom hogyan kell letörölni csak nemtudom miket lehet és miket nem. Melyik gyári appok amik általában a legtöbb telefonokon rajta vannak és feleslegesek?
Telóm Android 7.0,Meizu,
Pár gyári app amiben nem vagyok biztos hogy lelehet törőlni:- Play filmek,-Duo,
-Play zene,-Meizu böngésző,
#1 Igazán hasznos volt a válaszod, elolvastad a kérdést?
Kérdező, ezeket nyugodtan törölheted. Böngésződ van másik?
Root -olás után (hozzáértéssel és megfelelő alkalmazással) törölhető, vagy felhasználói alkalmazássá alakítható (áthelyezhető a felhasználói alkalmazások közé) több alkalmazás is, illetve felhasználói alkalmazást is rendszeralkalmazássá lehet alakítani (például vítusírtót, hogy komolyabban hozzáférjen a rendszerhez is). Ezen felül komolyabb adatmentés is végrehajtható root jogokkal...
Amiket felsoroltál, nyugodtan törölhetőek.
Mindegyik nyugodtan törölhető, én is ezt tettem. A legfontosabb, hogy MINDIG LEGYEN:
-1 böngésződ
-App Store vagy Google Play Áruház
És kb. ennyi. Válaszoljon vki, ha valamit kihagytam.
Az se egy szívfájdalom, ha nincs, hiszen számítógépről bármikor rá lehet húzni a mobilra, onnantól meg telepíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!