Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom törölni az ios14...

Hogyan tudom törölni az ios14 béta verzióját?

Figyelt kérdés
Egy hete letöltöttem az ios 14 nyilvános béta verzióját ( félek, hogy kárt okoz a telefonban ) de le szeretném törölni. Hogyan tegyem? már töröltem ott valamit, alaphelyzetbe is állítottam, de semmi változás.

2020. júl. 16. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
számítógéppel kell teljesen újratelepíteni a telefont.
2020. júl. 16. 12:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Valaki tudna benne segíteni ?
2020. júl. 16. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

#3, Milyen törés, te kötekedős paraszt? Az Apple által hivatalosan kiadott bétát tette fel, ami két hónap múlva egyébként is ki fog jönni.

Kérdező, ezeket próbáltad? [link]

2020. júl. 16. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez lemaradt, ha a fentiek nem működnének, próbáld meg eszerint: [link]
2020. júl. 16. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

iTunest felteszed a gépedre és az iPhone visszaállítását kell választani.

minden törlődni fog a telefonról, úgyhogy ments el mindent!

[link]

2020. júl. 16. 14:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindekinek! Sokat segítettetek!! :) <3
2020. júl. 17. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem is ugyan ez volt csak még a iOS 13 bétánál. Először is kelleni fog egy iTunes akár PC-re, akár Mac-re. Ez után recovery módba kell állítani készüléked, majd (ahogy a képerő is mutatja) csatlakoztatni kell kábelen keresztül a számítógépedhez. Várni kell egy kicsit majd az iTunes -nál van egy "újratelepítés" funkció. Ha megnyomtad békén kell hagyni a készüléked legalább 30-45 percig, és már készen is van.

AMIRE FIGYELJ:

-SOHA ne használj Windows 7-et, vagy 8-at, mert az alkalmazás KIZÁRÓLAG 10-re van fejlesztve. (mi elkövettük ezt a hibát, és ott maradtam egy telefonnal és egy félkész operációs rendszerrel rajta. Végül sikerült orvosolnunk egy virtuális gép segítségével, de majdnem szervíz lett a vége.)

Ha nem lenne érthető itt egy videó: ( https://www.youtube.com/watch?v=cqH-EYg3p7I)

2020. júl. 17. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!