IPhone előfizetés. Valaki elmagyarázná?
Lehet, hogy én vagyok analfabéta, de ebből semmit sem értek:
Ezt úgy értelmeztem, hogy ha T-Mobile ikon 200-as csomagra fizetek elő, akkor havonta 4990 ft-ot kell fizetnem rá, és ott lenn a 'hűségnyilatkozat tartalmánál' mi az hogy 12 hónap: 112.900 ft meg 24 hónap: 77.990 ft? ha 24 hónapra írom alá a hűségnyilatkozatot akkor csak 77.900 ft a telefon, ha egy csak egy évre akkor meg 112.900 ft? Nem nagyon értem segítene valaki?
és ha előfizetek ezekre akkor ugye nem kell még pluszba ráfizetni a havidíjra valami hülyeséget? mert volt ilyen hogy egyik ismerősömnek mindenféle szolgáltatások jártak hozzá vagy mi és arra külön kellett fizetni? valami ilyesmi nem értek hozzá.. :DD
Hát most ezt találtam, úgyhogy erről ennyit: [link]
Nem is 5000ftot kell fizetni havonta hanem 9900ftot és így a telefon nem is 77900 ftba kerül.. mekkora átbaszás, ezt a tmobile érdekes módon sehol nem írta le.
hát úgy látszik nem mostanában lesz iphoneom :[
Idézet a cikkből: "A legtöbb vásároló soha nem is számol utána, hogy mennyit is fizet a végén, így sokkolóan hathat az az összeg, amit 24 hónap alatt fizetünk ki a telefonszámlára és a készülék árára"
Te se számoltál utána azért lepődtél meg. Ez nem átbaszás hanem üzlet és minden szolgáltatónál így megy az előfizetés. Fizeted egy x ideig az x havidíjat (ha részletre vetted a telefont akkor még azt is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!