Iphone-on hogyan lehet tükrözni az előlapi kamerát?
Figyelt kérdés
Most váltottam telefont, de egyszerűen most nem találom benne..
És zavar hogy ha előlapi kamerával csinálok képet azt megtukrozi...
Hogyan tudom ezt orvosolni?
2020. júl. 15. 09:59
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem is értem hogy mit kérdezel. Mi az hogy ha előlapi kamerával csinálsz képet azt "megtükrözi"? Mi, hogyan, hova?
2/3 anonim válasza:
Ha előlapi kamerával csinálsz képet, olyan, mintha tükörbe néznél, egyszóval megtükrözi. Ez a normális, viszont sok Androidos eszközökön már van lehetőség arra, hogy ezt a képet megtükrözze, vagyis eredeti lesz (mintha hátlapival készült volna). Erre iPhone-on nincs lehetőség a gyári applikációban tudtommal nincs lehetőség, vagy legalábbis nem tudok róla (XR-em van). Viszont 1000+1 képszerkesztő van, ahol meg lehet tükrözni, ha nagyon zavar (engem soha semmiben sem zavart még)! :)
3/3 anonim válasza:
Csak az élőkép van tükörben az elkészített kép/videó normál állásban van.
A fotók appban a szerkesztésen belül a képvágásnál bal felülső ikonnal lehet tükrözni ha mégis kellene, úgyhogy plusz szerkesztő app sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!