Melyik típusú Iphone - t ajánlanátok?
"3 éve ki sem nyitottam az iTunes-t"
Attól még, hogy nem használod, tényleg kell, másképpen nem lehet rá fájlokat mozgatni számítógépről.
""3 éve ki sem nyitottam az iTunes-t"
Attól még, hogy nem használod, tényleg kell, másképpen nem lehet rá fájlokat mozgatni számítógépről."
icloud drive
google drive
emailben
stb...
az iTunes csak a teljes telefon biztonsági mentéséhez szükségszerű, de nekem arra nincs szükségem, mert minden lényeges fájlom valamilyen felhőben van, a játékok meg facebook mentéssel rendelkeznek
Tehát... Tanulságképp az iTunes nem is létezik és nem is kell használni mert Facebook-ból meg
felhőkből ki lehet mindent menteni...ja és amúgy is megszűnik.😁
A tanulság az, hogy emlékeim szerint azt írtad te csak telefonálásra használod a telefonod...azt nem írtad, hogy Facebook-ot használsz meg mindenféle tárhelyekről töltögeted vissza az adataidat.
Nagyon sokan ahogy én sem teszem ezt!
Tehát az egyetlen hivatalos program amit az IOS rendszer szinkronizálásához használunk változatlanul az iTunes!
Tudom szerinted nem mert megszűnik és elavult... Ezt olvassuk 2019 óta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!