Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik típusú Iphone - t...

Melyik típusú Iphone - t ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nem vol még Iphone-om. Eddig nem is szerettem volna, de most úgy döntöttem veszek egyet magamnak. Melyik típust ajánlanátok? Illetve megéri Iphone-t venni vagy maradjak az androidnál?

2020. júl. 14. 15:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
57%

"3 éve ki sem nyitottam az iTunes-t"

Attól még, hogy nem használod, tényleg kell, másképpen nem lehet rá fájlokat mozgatni számítógépről.

2020. júl. 14. 18:47
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

""3 éve ki sem nyitottam az iTunes-t"

Attól még, hogy nem használod, tényleg kell, másképpen nem lehet rá fájlokat mozgatni számítógépről."

icloud drive

google drive

emailben

stb...

az iTunes csak a teljes telefon biztonsági mentéséhez szükségszerű, de nekem arra nincs szükségem, mert minden lényeges fájlom valamilyen felhőben van, a játékok meg facebook mentéssel rendelkeznek

2020. júl. 14. 19:00
 13/23 anonim ***** válasza:
54%

Ez is igaz. :D

Hát jó.

2020. júl. 14. 19:04
 14/23 anonim ***** válasza:
70%
iTunes idejétmúlt...és az Apple is meg fog szabadulni tőle, már elkezdte kivezetni
2020. júl. 14. 19:07
 15/23 anonim ***** válasza:
26%

Tehát... Tanulságképp az iTunes nem is létezik és nem is kell használni mert Facebook-ból meg

felhőkből ki lehet mindent menteni...ja és amúgy is megszűnik.😁

2020. júl. 14. 19:11
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
a tanulság, hogy nem igaz, hogy csak azzal lehet fájlokat tenni a telefonra és nem csak azzal lehet szinkronizálni, többek állításával ellentétben
2020. júl. 14. 19:14
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
amúgy nem vagyok iPhone b u z i, de elég unalmas, hogy az iTunes szükségességével riogatnak mindenkit a gyiken, akiben felmerül az, hogy apple telefont vesz
2020. júl. 14. 19:16
 18/23 anonim ***** válasza:
35%

A tanulság az, hogy emlékeim szerint azt írtad te csak telefonálásra használod a telefonod...azt nem írtad, hogy Facebook-ot használsz meg mindenféle tárhelyekről töltögeted vissza az adataidat.

Nagyon sokan ahogy én sem teszem ezt!

Tehát az egyetlen hivatalos program amit az IOS rendszer szinkronizálásához használunk változatlanul az iTunes!

Tudom szerinted nem mert megszűnik és elavult... Ezt olvassuk 2019 óta!

2020. júl. 14. 19:23
 19/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem írtam olyat, hogy csak telefonálásra használom... de nem csak annál a pontnál vesztél el...
2020. júl. 14. 19:41
 20/23 anonim ***** válasza:
64%
Jaja... az iCloud nem hivatalos 😂
2020. júl. 14. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!