Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi Note 8T 128GB...

Xiaomi Redmi Note 8T 128GB verzió? Mi a tapasztalat vele?

Figyelt kérdés

Most láttam hogy van 128 Gb verzió pl az Aqua webáruházban.

De máshol is.

Amikor bejött az országba csak 64 gb verzió volt.

Vélemény általában a 8T mobilról?

Valahol olvastam hogy sárgás a kijelző és nem probléma mentes az egész?

Nektek rossz tapasztalat?

Ja és az Aqua megbízható?

Köszönöm!

2020. júl. 14. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Megéri megvenni, mert az áráért egy egészen korrekt mobilt kapsz, ami minimum 2-3 évig probléma mentesen fog működni.
2020. júl. 14. 09:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Az árukeresőn meg tudod nézni az értékelését vagy a Google-be beírod.
2020. júl. 14. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődve olvasok a sárgás kijelzőről, semmi hasonlót nem tapasztaltam (meg nem is hallottam, mikor teszteket néztem vásárlás előtt). De állítható is a színséma, ha valaki esetleg túl sárgának látná.

Mire gondolsz ott, hogy "nem probléma mentes"? :D

Számomra 1000% problémamentes a készülék. (pár hónapja használom)

2020. júl. 14. 10:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Fagyás, szakadás, rosszul érzékel, bármi ami egy okostelefon esetén lehet.

Valaki valahol írta hogy sokkal gyorsabban merül mint kellene.

2020. júl. 14. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmi problémám nincs vele, ha sokat használom akkor 2-3 naponta töltöm, mikor otthonról dolgoztam akkor 3-4 naponta dugtam töltőre hogy meg ne feledkezzek róla.

Nem szokott fagyni, szakadni, semmit nem érzékel rosszul.

(#3 voltam)

2020. júl. 14. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem MI A2 van már 2 éve probléma mentesen. Ebből kiindulva a Note 8 sem lehet rossz teló, sőt.
2020. júl. 19. 07:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Én épp tegnap vettem egyet, eddig nagyon-nagyon tetszik, bár még ismerkedünk. Gyors, nem akad, elég sok mindent tud. A kijelző színárnyalatán lehet módosítani, de amúgy nem sárgás. 30%-on volt az akksi, komoly órákba telt lemeríteni állandó nyomkodással, szóval az is elég jó. Nekem egyedül az értesítési led hiányzik róla, de minden másban (árban is) annyira jó, hogy úgy éreztem ennyi kompromisszum belefér. A mobilarénás tesztet érdemes elolvasni, elég részletes.
2020. júl. 20. 09:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem sárgás semmi és nincs vele gond se. Nem tudom ki az a barom aki ilyet terjeszt róla de én is hallottam ráadásul a médiamarkt-ba ahol állítólag értenek is hozzá. Errefel ajánlják a szar Samsungokat meg ilyenek hogy azt vegyem.
2020. dec. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!