Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
72000 forintot vagy rá hajlandó költeni.Azt szeretném h érintőképernyős legyen.Én a nokia 5800-ra gondoltam de esetleg van e hasonló telefon ennyi pénzért ilyen/jobb tulajdonságokkal?(HTC-t néztem még de a wildfire nagyon sz@rnak bizonyult pár teszt megnézése után tehát....)
2010. aug. 2. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:

az 5800-ből 2-t is vehetsz ennyiért:D...

amúgy sony ericsson x10 ,x10mini,vivaz:)(nem tudom pontossan mennyibe kerülnek de ha újjan nem is használtan kapsz ennyiért)

2010. aug. 2. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
galaxy spica
2010. aug. 2. 21:55
 3/5 anonim válasza:
Nokia n97
2010. aug. 2. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:
nem soká lejjebb megy az ára 75e most 16gb Nokia x6 nem bővíthető de 5mp kam(ugyan az mint a z 5800 csak kapacitív szal ujjat érzékel csak)
2010. aug. 2. 23:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Az összes eddigi telóról amit írtatok néztem tesztet eddig az x6 a legesélyesebb.A válaszadóknak köszönöm.
2010. aug. 3. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!