Tudnatok ajanlani android telefont?
A 10 eves gyerekemnek szeretnek telefont venni. Tabletot kapott korabban, de sok jatek akad rajta. Van egy iphone 5s telefonja, de tul kicsi a kijelzoje jatszani.
Olyan telefont keresek ami olcso, nem kell hogy markas legyen de legyen nagy kijelzoje, a 4g menjen rajta es birja a pl a minecraft jatekot akadozas nelkul.
Játékra a legjobb a 66 ezres Redmi 8 Pro. Igen van 85 ezerért 9 Pro is, de a 8 Pro-ban a kínaik játékokra kihegyezett csúcs rendszerchipje van Mediatek G90T, míg a 9 Pro-ban az amerikai tervezésű Snapdragon 720G ami üzleti felső-középkategóriába jó.
Teljesítményben 88:71-re vezet G90T a 720G-hez képest
(teljesítmény ikont választva)
Itt pedig vezeti a legjobban akart telefonok listáját a 8 Pro
(A 9 Pro a 3. látszik hogy az csak 8.9, míg a 8 Pro 9,5-ös értékelésű)
Én Redmi 7A-t vettem kB fél éve. Nem akad rajta a Minecraft. A lényeg, hogy 32 gigást vegyél, a 16 kevés. Ez megvan 25-30 ezerből.
Ha többet szánsz rá, akkor is Redmi vonalon nézelődj, ár érték arányban még mindig nagyon jó. Az előző is jó tippet irt.
Xiaomi Redmi Note 8T
50-55 ezer Ft körüli árával még épp a felső határ, ami elfogadható telefon egy 10 évesnek, viszont ennyi pénzért a legerősebb hardver van benne, amin tutira nem akadnak meg a játékok!
De azért óvatosan, el ne kényesztesd, tanulja meg megbecsülni amit kap!
Koszi mindenkinek!!! Rakeresek az ajánlatot telefonokra.
6/6 : Mar tul keso. Ez a gyerek mindig mindent megkap. Nagyon nehez neki pl szulinapra vennni barmit is, mert mar mindene megvan. De sajnos az xboxon, a telefonon kivul semmi sem erdekli. A szobajaban a jatekokrol a port torlom, hozzajuk se nyul. Talan a korral jar... Nem tudom.
Remelem majd felnott fejjel rajon, hogy mi mindent meg nem kapott az anyjatol!Mert per pillanat nem igazan erdekli, hogy honnan, mibol lett meg ez vagy az. 😑
Cubot Max 2 - Jelenleg ez a legolcsóbb nagy, 6,8" meretű telefon, árához képest elég erős a teljesítménye is, nem FullHD kijelzős, de 42ezer Ftért nem is nagyon kapni FullHD okostelefont, ilyen méretben meg főleg.
Ha ennél többet szánsz rá(70-80ezret), akkor én is a Redmi Note 8 Prot vagy Redmi Note 9S-t ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!