Ha egy telefon mindenhol 100 ezer, de egy oldalon 30 ezer, akkor oda adják annyiért?
Figyelt kérdés
Sztem elírták, mert minden adat stimmel...:D Ha megveszem, oda adják annyiért, vagy írnak, hogy sajnos nem ennyi? :D2020. júl. 11. 17:24
2/13 anonim válasza:
Akkor kamu telefon lesz vagy használt,vagy lopot.
3/13 anonim válasza:
Ha valamit a normál árhoz képest 1/3-ért adnak, ott már ajánlott elgondolkodni, hogy miért. (ha nem elírás, mert akkor a webáruháztól hamar kapsz egy levelet, hogy elírás volt)
4/13 A kérdező kommentje:
próba szerencse :P
2020. júl. 11. 18:30
5/13 anonim válasza:
Abból hogy nem mered megmutatni a linket el tudom képzelni hogy valami felújított vagy használt telefont,esetleg csak egy tokot fogsz venni ennyi pénzért.
7/13 A kérdező kommentje:
nemtudom, nemfizettem ki előre... max írnak, hogy bocs haver elírtuk, 105 ezer lesz, akkor visszamondom és kész :D nem vesztek vele...
Egyébként megbízható oldal és minden áruk reális ezen kívül :)
2020. júl. 11. 20:38
8/13 anonim válasza:
Melyik ez az oldal mutasd már meg .
10/13 anonim válasza:
Innen ne vegyél semmit. A Z-Flip-et is 170 ezerért adják. Szerintem ez csak hamitítvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!