Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok?

Milyen telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Új telefont kéne vennem,mert a régi már nagyon tré,de nem igazán vágom én ezeket a dolgokat.Igazából valami Sony Ericsson,vagy Nokia kellene. Nem kell,hogy csúcsszuper készülék legyen,ami fontos,hogy férjen rá bőven zene,és normális fényképeket készítsen. Segítenétek?

25/L

2010. aug. 2. 16:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Háát,ha rajtatok múlik,akkor nem lesz nekem új telefonom! :)
2010. aug. 2. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed akkor az X10 mini :)
2010. aug. 2. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Nokia x6 (most a átlag 75e veszel 16gb os zene telo és 5mp kam.)(érintős kapacitiv(csak ujjat érzékel)

Nokia 5800XM(olcsóbb 54e ért kapsz hozzá 8gb karit is de 3,2 mp kam amit szidnak de egészen pic-eket csinál)(érintő rezitiv(bárit érzékel)

Iphone 3gs(gazdagoknak XD) (újonnan 150-200e között van)3.2 mp kam de nagyon jót csinál zenét is jól

kezel stb..

(én most nokia x6 ot fogok venni ha lesz rá pénzem jo kis telo XD)

2010. aug. 2. 17:50
 4/7 Zoli 19 válasza:

szerintem vegyél ilyet.. nekem is ez van... tele van zenével... és olcsó...

[link]

2010. aug. 2. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:

a nokia x6 akkor lessz jó teló, amikor iphone4-eket fognak ledobálni teherautókból (mint a dinnyéket). majd ha 45ezer lesz,akkor lesz jó telefon...

Jó képeket csinál a W995, walkman mobil. 65e.

Olcsóbb: w595, jó képek, walkman. 31e.

érintőképernyősek: X10 mini. jó képek, 68e

nokia 5530, kó képek, 44e

igazából többet is tüdnék, de mivel nem adtál meg árat, nem koptatom feleslegesen a billenytűzetet. Írj egy árat, írd meg hogy érintős legyen vagy ne és ha kell, akkor még írok

2010. aug. 2. 22:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm4 A w595 tetszik! :)
2010. aug. 3. 06:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Ehhez mit szólsz? :

Sony Ericsson W760

Elég jó kis telefon,vennél hozzá memóriakártyát,jól megbirnád pakolni zenékkel.És a kamerája is elég jó.

2010. aug. 3. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!