Xiaomi redmi note 9s jó választás lehet számomra?
Eljött az ideje, hogy lecseréljem Samsung Galaxy S4 telefonomat 6 év után.
Ami fontos szempont számomra: 100ezer alatti ár,jó akksi (min 4000 mAh), ebben az árkategóriában elfogadható minőségű kamera mert hobbi szinten szeretek fotózni, legyenek frissítések a telóra mert amit venni szeretnék azt kb 3 évre tervezem.
Nem értek a mobilokhoz, de így laikusként nekem a note 9s tűnik a legjobb megoldásnak. De javítsatok ki ha tévednék. Ami miatt picit félek tőle az a nagy kijelző, remélem meg fogom tudni szokni. Amúgy jöhetnek személyes tapasztalatok is a mobilról.
Ja és ha nem a note 9s, akkor mit ajánlanátok helyette?
" legyenek frissítések a telóra mert amit venni szeretnék azt kb 3 évre tervezem."
A Note 9S is két évig fog frissítést kapni, a harmadik év kérdéses.
Egyébként jó telefon, nyugodtan megveheted!
Köszi a gyors választ.
Igazad van abban, hogy 2 év frissítés várható. Erre gondoltam én is. Illetve csak azt próbáltam mondani hogy emiatt újabb készülékek jöhetnek szóba.
Amúgy még annyi kérdésem van hogy megéri várni egy hónapot a vásárlással, megy annyit lejjebb az ára hogy megérje várni?
Köszi a választ.
Én is így gondoltam, hogy nem várok vele, csak mivel nem értek hozzá így jobb megkérdezni. Lehet már a héten meg is veszem.
Köszi. Néztem a pro verzióját is de 3 dolog miatt elvetették: 1. nfc lehet sokaknak kötelező elem de mostani telóm ami már 6 éves is képes rá és sose használtam, ennek ellenére sajnálom hogy kimaradt belőle 2. Megapixelben jobb a kamerája de képek és videók alapján se győzött meg hogy megérné a plusz pénzt. 3. Már a 9s ára is határeset arra amit egy telóra hajlandó vagyok kiadni, a pro meg túl is lépi.
9s-ből is csak a 6/128 giga jöhet szóba, és itt a 6 giga a lényeg, mert most még a 4 giga is bőven sok, de ki tudja 3 év múlva mi lesz, és ennyi időre tervezek a telóval.
Amúgy a mérete a legnagyobb félelmem, ma tervezek üzletbe bemenni és megnézni, de ha nem tudok megbarátkozni vele akkor kezdhetek más telóban gondolkodni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!