Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P8 Lite problémák,...

Huawei P8 Lite problémák, javítható?

Figyelt kérdés

Egy három és fél éves Huawei P8 Lite-om van, az utóbbi időben több baja is előjött:

-töltés közben is kikapcsol néha, úgy, hogy nincs is lemerülve

-a kameraképeken egy pici fekete pont van (természetesen a kamera felületét megnéztem, ott nincs semmi)

-sokszor lefagy

-kimenő híváskor sokáig nem hallani a kicsöngést

-és ha a fülest csatlakoztatnám, egyszerűen kidobja magából, ha a csatlakoztatót fogom, akkor működik,de akkor is forgatni kell, hogy "fogja az adást", magát a bemenetet kitisztítottam, de nem ez lehet a gond

Alapvetően nagyon vigyáztam rá, mindig tokban volt, egyszer-kétszer persze kiesett a kezemből, de sosem méteres magasságokból.

Összetettnek tűnik a baja a telónak, vajon ezek javíthatók (és mennyiért...)vagy lassan ennyi volt neki?

2020. júl. 8. 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Igazából szervizben biztos javíttatható. Inkább az a kérdés, hogy neked megérné-e? Érdemes rákérdezni egy GSM-ben, hogy mennyibe kerülne a javítása. Azután tudsz mérlegelni.
2020. júl. 8. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!