Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vagy blackberry?...

Iphone vagy blackberry? Melyik a jobb? melyiket érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 14:07
 1/7 anonim válasza:
szerintem iphone, mivel nekem bevált, mondjuk azt neked kell tudnod, hogy mennyire szertnél üzleti telefont, mert ha minden percben e-mail készenlétben kell lenned, akkro blackberry
2010. aug. 2. 14:30
 2/7 Fkris ***** válasza:

Blackberryben nincs fényképező.

És az elöttem szólóhoz csatlakoznék,de nekem nincs IPhone om.

2010. aug. 2. 15:27
 3/7 A kérdező kommentje:

????? Blackberryben van féyképező még vaku is.

nekem az iphoneban nem tetszik h érintős volt már érintős telefonom de nem tetszik. a blackberry kinézete nagyon tetszik de nem vagyok üzletember

2010. aug. 2. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Mire akarod használni a telefont kezdjük azzal.

Akarsz sok hülye programot tenni a telefonra amivel lehet menőzni pár gyereknek? Ha igen akkor Iphone

Nagyon szeretsz SMS-ezni? Akkor BlackBerry. :D

2010. aug. 2. 17:38
 5/7 A kérdező kommentje:
sms-ezés :D imádom:) programok nem érdekelnek lány vagyok:) akkor BB:D
2010. aug. 2. 18:52
 6/7 anonim válasza:
az első vagyok: az iphone érve mellett szóljon, hogy nagyo jó az érintő felülete, nem jársz úgy, mint egy nokiával, hogy fél év után nem működik, az smsezésnél szerint4em kiváló,mert úgy van kialakítva, hogy ujjal nyomkodd :) én egyszerűen imádom!
2010. aug. 3. 09:21
 7/7 anonim válasza:

Tudom, kicsit regi ez a kerdes, de nekem nagyon bejon a BB. En szemely szerint azt ajanlanam (nekem BB 9900 Bold-om van). Egy a hatranya nalam, hogy ekezettel T9-es mod nelkul nem lehet irni (igen, ezert nem irok ekezeteket) :) de szerintem inkabb BlackBerry, mint iPhone :)

(Vagy esetleg HTC, azok is nagyon jok)

#18L

2014. jún. 30. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!