HTC HD2, HTC DESIRE, SE X10, Nokia N900, Samsung Wave, vagy Samsung Galaxy S felel meg legjobban mobil irodának? Mobil PC-nek?
A Samsung Galaxy S nem nagyon jön be, mert nincs vaku.
Irhattok saját véleményt is, ha van más ötlet,csak telefonálni is lehessen.
Ha megkérhetlek, sokan szóljatok hozzá.
100 ezer Huf fölött keresek telót. "Laptop" szerű telót keresek, mert hallottam hogy már van egy pár, csak nem vagyok jártas e téren...
Köszönöm a válaszokat
HD2: Windows... (ez mindent elmond, szerintem, persze ez szubejktív)
SE X10: túlárazott
N900: a Maemo 5 nem valami ismert...
Wave: Bada-ra kevés szoftver van (még)
Samsung Galaxy S, HTC Desire: én e közül a kettő közül választanék.
Okok:
-Android
-Gyors proci
-Viszonylag jó ár (a teljesítményhez képest)
De inkább a Galaxy S.
Okok:
-Nagyobb kijelző
-Szebb telefon
-Szebb kezelőfelület
Ez az ÉN véleményem!!
Még valami:
A vaku szerintem egyáltalán nem fontos, főleg egy telefonnál. Ha Laptop szerűt szeretnél, akkor meg végképp...
Egy telefon nem tud helyettesíteni egy laptopot. Ha meg nem vagy jártas a telefonokban, akkor vegyél egy nokia 1616-ot, meg egy laptopot külön. Vagy egy tablet pc-t.
Mégegyszer köszi a válaszokat!
Szétnéztem én is, tájékozódtam, videókat néztem, stb...
Utolsó válaszolónak, én úgy látom, hogy 5-6 éven belül vége a laptopoknak. Minek hordjak táskát, ha 1 telóba minden benne van. Szerintem a vaku is fontos, mivan akkor, ha este hirtelen témát kell fotózni... aztán csak égek, hogy -hát nincs vaku a 100 ezres telómon. Külön fényképezőt meg nem fogok venni. Nekem minden egybe kell! Nem akarok hátizsákkal járni.
Az N900-at fogom megvenni, ez a Maemo5 lenyűgözött! A többi rendszer ehhez csak gyerekjáték. Szétnéztem, a Maemo-ra rengeteg hasznos program van, olyan ami kell. Hiába van az Androidra sokkal több progi, ha minden fontos Maemora is megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!