Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elrontottam telekomos sim...

Orsyka00 kérdése:

Elrontottam telekomos sim kartyam pin kodjat es aztan puk kodot is igy azt irja ki puk kod blokkolva.. ilyen lehrt valsmit tenni mukodo kepes legyen?????

Figyelt kérdés

2020. júl. 5. 01:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A pukot 10x próbálhatod, ha mindet elszúrtad, a sim végleg blokkol, cseréltetni kell a simet.
2020. júl. 5. 01:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A szolgáltató üzletében tudod cseréltetni a simet.
2020. júl. 5. 05:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ingyen kicserélik a sim kártyát legalábbis a Telekomnál
2020. júl. 5. 05:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet 10-szer elrontani a puk kódot? A pin kódot még megértem, elfelejti az ember, aztán direkt elrontja, hogy a puk megadása után megadhassa az új pin kódot.

Mit hittél? Ha az első kilenc próbálkozás sikertelen volt, a tizedik jó lesz? Értem, hogy hosszabb a puk kód. Tényleg, zavarbaejtő az a sok szám... Egyszer, talán kétszer el lehet írni, de tízszer??? Ahhoz már akarat kell.

2020. júl. 6. 19:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát úgy nem sikerült hogy nem fogadta el puk kódot pedig a Telekom oldalán néztem mwg
2020. aug. 4. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!