Milyen telefont ajánlanátok mindennapi használatra, ha az okostelefon bizonyos fő funkcióit nem szeretném elhagyni, illetve nem horror áron kapható? Bővebben lent.
Főbb jellemzők, amik érdekelnek:
-Telefonálás és SMS
-4G (mivel sajnos sok ismerős a Messengeren tart kapcsolatot)
-Nem baj, ha nem érintő kijelzős
-Bírja a strapát (nem gond, ha karcolódik stb)
-Hosszú üzemidő (nem 2-3 napos)
-Bluetooth és WiFi
-Nem baj, ha nem gyors a rendszer, de ne is legyen instabil
20-30eFt keret lenne rá.
20-as, ha nézted volna, az Energizer Power Max nincs is piacon, akkora bukás lett, hogy visszavonták! "Status: Cancelled"
Az Oukitel pefig egyrészt hardveresen is sz#r kombináció (MTK proci és 2 GB ram), másrészt közel a duplája a kérdező pénzének!
Elég vegyesek a válaszok, így kénytelen vagyok megemelni a keretet (bár kissé nehezen lesz megoldható, de nem reménytelen), ami 40.000. Nos, két telefont találtam, ami nagyjából a keret összege:
-Cat B35
-Nokia 800 Tough (ezzel szemezek).
A kettő közül kinek mi a személyes tapasztalata (saját tapasztalatra vagyok kíváncsi, a fórumokat, tesztvideókat már végigjártam).
B35 alatti írások szerintem elég beszédesek.
Ezeket a CAT telefonokat noname cég gyártja, a nevéért veszik de nem képviselnek magas minőséget.
Nokia-t sem ajánlom jó szívvel, nagyon gyenge a hardveres háttér, így elképesztően lassú lesz.
Minden esetre ha dobálni akarod akkor vedd a kettő közül valamelyik...
Használatra még mindig a Redmi 8 + Ebay-ről valami jó tok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!