Samsung Galaxy S10+ vagy Huawei P30 Pro?
Én a kamerája okán a P30 Pro-t választottam, most cseréltem P40 Pro-ra 2 hete, mert sajnos - tok nélkül - összetörtem az elejét- hátulját.
Imádtam, semmiben nem csalódtam.
Remek üzemidő, villámgyors töltés, elképesztő kamera, szép képernyő.
Ettől függetlenül a Samsung készüléke is biztosan remek, az s7 edge-is Samsung- párti voltam.
Nézegesd meg őket élőben, azt@n dönts!
Bocsánat a 2 elütésért: *-ig, aztán
2-es! Laikusként kérdezem. Megjelenésekor vettem a P30 Pro-t, azon GMS fut.
Lehetséges, hogyha ma veszi meg, már nem? Végülis ezek 1-1,5 évvel ezelőtt legyártott készülékek.
Ebben én sem vagyok annyira hozzáértő, talán, még engedik rajta a GMS-t de ez inkább majd a későbbi váltáskor lesz gond, hogy nem tudja átszinkronizálni sajnos az adatokat. Bár, vannak rá módok, hogy legyen GMS a mostani Huaweieken is, bár kétséges a viselkedésük. Eléggé sajnálo megyébként, mert a P40 pro engem is érdekelt volna, de emiatt a Trumpos sztori miatt maradtam inkább az S20 Ultránál.
A googleapps hiány túl van lihegve, istenigazából a legtöbb felhasználónak nem sok gondot okoz.
Ha meg igen, vannak alternatív megoldások.
Itt többek írják, hogy fotóban jobb a Huawei, hát én ezt S10+ felhasználóként igazán csak esti-éjjeli fotózás esetén tartom jogosnak, illetve ha nagyobb optikai zoomra van szükség.
A videós képességek a Samsung esetén jobbak.
Egyéb szempontokból meg a két készülék tudása gyakorlatilag azonos. Ízlés kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!