Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt az iPhone-t igy megvegyem?...

Ezt az iPhone-t igy megvegyem? Mennyit adjak érte maximum? Lehet ezt a hibát szervizelni, mennyiért? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kiegészítésnek még annyit, hogy a fehér terület alatt is érzékel, csak nem látszik.

2010. aug. 1. 20:43
1 2
 11/15 bp1985 ***** válasza:

www.telenor.hu

Ha nem találod a htc-t, akkor menj el szemészhez barátom.

2010. aug. 3. 00:27
 12/15 bp1985 ***** válasza:

De belinekelm, hogy ne kelljen magad megerőltetni.

[link]

[link]

Elég neked? Ez több, mint ahol iphone-t lehet kapni.

HD videó? Minek telefonra? Otthon, tv-n. 1920-at amúgy sem tudja visszadni. Vaku? Húha, sony ericsson k800, nokia n80. Flash minek nekem? Hát nem egy oldal van flash tartalommal. Sőt, elterjedtebb, mint a java, azt is elárulom.

2010. aug. 3. 00:32
 13/15 bp1985 ***** válasza:

"Egyébként hol van a HTC mondjuk az apple-hoz képest eladasba"

Több htc fogy, mint iphone, megsugom. De mind1, nem fogok itt vitatkozni, gondolom rájöttél, hogy jobb telefon is létezik az iphone-nál. Sajnálom, én is így volta, el si adtam, de megbánni nem bántam meg. Valahogy egy hd2-őt többre tartok, mint egy olyan telefont, amit ha kézbe fogok, elmegy a térerő, és az sw-t kell buherálnom, hogy normálisan működjenek az alapfunkciók.

2010. aug. 3. 00:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Hehe mivel meg nemerkzett meg Magyarországba a iPhone így johogy tobbhelyeb lehet kapni a htc-t meg a Safarinal nincs is jóbb böngésző mobilra
2010. aug. 3. 00:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt aláírom hogy alapfukciokba az iPhone bemegy durranas de amit az AppStore on talasz az mar az . Én meg tibbre tartom az iPhone-t mit egy alapfunkciokon kívül semmire se extrát nem mutató HTC-t de az mindenkinek a maga dolga mi fontos neki a telefon a
2010. aug. 3. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!