Ezt az iPhone-t igy megvegyem? Mennyit adjak érte maximum? Lehet ezt a hibát szervizelni, mennyiért? (kép lent)
Kiegészítésnek még annyit, hogy a fehér terület alatt is érzékel, csak nem látszik.
www.telenor.hu
Ha nem találod a htc-t, akkor menj el szemészhez barátom.
De belinekelm, hogy ne kelljen magad megerőltetni.
Elég neked? Ez több, mint ahol iphone-t lehet kapni.
HD videó? Minek telefonra? Otthon, tv-n. 1920-at amúgy sem tudja visszadni. Vaku? Húha, sony ericsson k800, nokia n80. Flash minek nekem? Hát nem egy oldal van flash tartalommal. Sőt, elterjedtebb, mint a java, azt is elárulom.
"Egyébként hol van a HTC mondjuk az apple-hoz képest eladasba"
Több htc fogy, mint iphone, megsugom. De mind1, nem fogok itt vitatkozni, gondolom rájöttél, hogy jobb telefon is létezik az iphone-nál. Sajnálom, én is így volta, el si adtam, de megbánni nem bántam meg. Valahogy egy hd2-őt többre tartok, mint egy olyan telefont, amit ha kézbe fogok, elmegy a térerő, és az sw-t kell buherálnom, hogy normálisan működjenek az alapfunkciók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!