Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik zene lejátszó appot...

Melyik zene lejátszó appot ajánlanátok Iphonera, ami offline is használható?

Figyelt kérdés

Sokáig iPlay-t használtam, de sajnos nincs rajta véletlenszerű lejátszás. Most az Offline Music Player-t használom, ami egyébként nagyon tetszik (véletlenszerű lejátszás, rendezés név-dátum-stb. szerint), viszont nem tudok letölteni benne zenét (mint az iPlayben), hanem laptopról töltögetem rá. Olyanra lenne szükségem ami tudja azt amit az Offline Music Player, de tudok rajta közvetlen letölteni is. Csak ingyenes megoldás érdekel!

Köszönöm a segítséget!

#zene #iPhone #offline #App Store #ingyenesprogram
2020. jún. 26. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Apple music
2020. jún. 26. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:
#1- törölve
2020. jún. 26. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

a gyári zene app tökéletes!

itunes-al rászinkronizálod a zenét és hallgatod.

de ha nagyon nem tetszik akkor próbáld ki a VOX-ot: [link]

ez visz szinte minden formátumot.

2020. jún. 26. 15:28
 4/6 A kérdező kommentje:
A VOX-ban sincs lehetőségem egyszerű letöltésre díjmentesen, számomra az iPlayhez hasonló programra lenne szükségem. Nem volt hasznos a válaszod, továbbra is várom a tippeket!
2020. jún. 26. 18:18
 5/6 anonim válasza:
59%
Az apple music rohadt jo es egy embernek csak 600-1000ft honaponta (nem tudom pontosan menyi) ja es az elso 3 honap ingyenes ha ez nem felel meg akkor spotify en nem hasznalom de haverjaim nagyon dicserik
2020. jún. 26. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:
43%

töltsd, töltesd le számítógépen és rakd fel a telefonra és kész.

nem értem én sem ezt a kínlódást amikor diákoknak filléres dolog az apple music! és orrvérzésig hallgathatod!

de a nem diák csomag is 1490 forint havonta!

az tudod mennyi??

1 doboz cigi ára!

van aki 2-3-al elszív naponta, az Apple meg 1 hónap korlátlan zenehallgatást ad ennyiért!

2020. jún. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!