Valami nem oké a telómmal, mi lehet a bibi? (nokia 7373)
Figyelt kérdés
Van egy nokia7373-asom, és van adatkábelem,van számítógépem azon pedig a nokia pc suite megfelelő szériája de mégsem jó.Hiába dugom be a gépbe az usb-t majd a telót a sz.gép csak annyit ir ki h ismeretlen usb, nincs megfelelő illeszték.Így nem tudok semmit a gépről a telóra rakni. van ötletetek?2010. aug. 1. 16:48
1/6 anonim válasza:
Telóban állítsd be az adattároló módod...Usb Mass Storage
2/6 A kérdező kommentje:
De jó, h írtál. ezt hol tudom beállítani?kezdő vagyok és nem találom.
2010. aug. 1. 17:00
3/6 A kérdező kommentje:
Végignéztem mindent de nem találom.Segíts légyszi!
2010. aug. 1. 17:05
4/6 anonim válasza:
nekem az sem segített! LG GS 290-es telefonomnál:(
5/6 A kérdező kommentje:
Igen nagyon köszi a segitséget, meg is találtam nagy nehezen összedugtam ismét és meglett az adattárolás is de nem engedett tovább mert azt írta ki h előbb helyezzen be memóriakártyát.na bumm olyanom meg nincs ugyh ennyi.Nagyon köszi a segitséget mostmár legalább tudom mi a baj.:D
2010. aug. 1. 17:10
6/6 anonim válasza:
Lépj be a PC Suite mappákba,és a képeknél meg a zenéknél ott vannak a dolgaid,nem kell hozzá Memória kártya ;)! (Saját tapasztalat egy 3120 Classicnál...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!