Az androidosok miért hangoztatják folyton, hogy az iPhone sz@r?
Nekem van mindkettő, és mindkettőt szeretem.
De amikor felmerült ez a téma itt, nagyon szeretek beszólni az androidosoknak, mert olyan lelkesen magyarázkodnak, meg szidják az ájfont hogy vicces.
Pl. 19-es, akit egyáltalán nem érdekel, de mégis regényt ír 😀
Egyébként azt is megfigyeltem, hogy ez inkább az androidosok fejében van, ők hiszik valamiért kevesebbnek magukat, és próbálnak minden platformon magyarázkodni közben meg senkit nem érdekel hogy kinek milyen telefonja van. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van androidom is..
Ismerem a különbséget. De egyik sem jobb a másiknál, különbözőek.
#14 "Én most vettem egy Galaxy Z Flip-et, bármelyik Apple kijött volna az árából.)"
A Z-flip, az hajlítható, itt nyílván nem a kamerákra, hardverre stb.re dolgoztak rá jobban, hanem, hogy hajlítható legyen, az Iphone nem hajlítható, ezért volt drágább a Z-Flip.
Mellesleg azért nem szereti sok ember az Applett, mert nem mindenki engedhet meg egy több milliós asztali gépet(amiért annyi pénzért egy nagyon jó gépet lehetne venni, ami nem apple)
Meg az Applenél minden drága, a töltő is 7000 Ft kb... Sőt azt hallottam (lehete nem igaz, de), hogy elviegben az új Iphone dobozában már nem is fognak mellékelni töltőt.
Jó belátom tévedtem, az IPhone jobb, mert nyílván én is szeretnék egy fél milliós telefon mellé, még töltőre(ebből is látszik, hogy az apple ki akar mindenkit zsákmányolni), meg még költeni fülhallgatóra, átalakítóra stb... Tehát kb +30.000
Nem mellesleg van akinek aza 500.000 forintért egy évi bevétele. Nem mindenki engetheti meg magának.
Valaki írta ide, hogy az Iphone külföldön olcsóbb, igaza van, de ott akkor ott logikusan a Samsung is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!