Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Telenornál a hűségidő...

A Telenornál a hűségidő miatti kedvezmény pontosan mit takar?

Figyelt kérdés

iPhone SE-t szeretnék venni, ami alapvetően jó 180ezer körül van, viszont azt láttam, hogy levonnak a hűségidő miatti kedvezménnyel kb 130ezret, így jóval olcsóbb lenne a telefon.

Nekem ezt elég nehéz elhinni, mivel nem is nagyon tudom mi is pontosan az a "hűségidő miatti kedvezmény" (pedig rákerestem)

Annyira nem értek ehhez, légyszi segítsetek!

2020. jún. 24. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"hűségidő miatti kedvezmény" annyit jelent, aláírsz két évet és cserébe olcsóbban kapod a telefont.

A kedvezmény mértéke függ, milyen előfizetéssel vállalsz két évet.

2020. jún. 24. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az ajánlatukat Te olvasod, nem?

De pl: jó nagy kedvezménnyel kapod, gondolod Te, de mondjuk ennek feltétele 2 év hűségszerződés és hozzá tartozó havi díj.

Ne ebbe a havi díjba van "elrejtve" a jól kell hogy járjak mint szolgáltató.

Az is lehet, hogy nem akar fogyni ez a típusú telefon és meg akarnak szabadulni tőle, mert látják az érdeklődés csökkenését, ráfizetnének később még jobban.

2020. jún. 24. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

be vannak ők biztosítva annyira, hogy nem gond nekik ekkora kedvezményt adni.

Megéri nekik, mert te 2 évig biztosan náluk fogod elkölteni a pénzedet és az ő szolgáltatásaikat fogod használni. Azt a kedvezményt amit kapsz azt te vissza fogod fizetni más formában (beszélgetés, sms, internet, stb.) A gazdasági nénik, bácsik kiszámolják ezt pontosan!

Ha mégsem akarod a hűségidőt ott kitölteni akkor is ők járnak jó, mert a szerződésben foglalt költségeket ki kell fizetned ha otthagyod őket (már megint a pénzüknél vannak)

Ha pedig nem tudod fizetni a részleteket és/vagy a csomag havidíját akkor meg eladják a követelést egy behajtó cégnek, innentől kezdve megint a pénzüknél vannak. (a behajtó vég meg rajtad behajtja, de ahhoz már semmi köze a telenornak.)

Tehát ők mindenképp megkapják azt a bevételt amit szeretnének. A kedvezmény arra szolgál, hogy te nyálcsorgatva megjelenj a boltban, webshopban és megvedd az áhított ájfónt, droidot, tv-t, drónt.

ájfon+kedvezmény=vásárlás=biztos bevétel a szolgáltatónak.

és a durva a történetben az, hogy neked erre semmi ráhatásod nincs! Ők irányítanak végig azzal az egy mondattal, hogy gyere hozzánk, adunk kedvezményt :D

te - is meg én is meggyünk és tesszük bele hurokba a nyakunkat... :D

2020. jún. 24. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"

Ők irányítanak végig azzal az egy mondattal, hogy gyere hozzánk, adunk kedvezményt te - is meg én is meggyünk és tesszük bele hurokba a nyakunkat... :D"

Igen, azok, akik csak a kedvezményes árat nézik és nem mérik fel, az előfizetés vele együtt megéri-e?

Bőven lehet előfizetést választani. Persze, kisebb összegnél kisebb a kedvezmény is.

2020. jún. 24. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!