A Telenornál a hűségidő miatti kedvezmény pontosan mit takar?
iPhone SE-t szeretnék venni, ami alapvetően jó 180ezer körül van, viszont azt láttam, hogy levonnak a hűségidő miatti kedvezménnyel kb 130ezret, így jóval olcsóbb lenne a telefon.
Nekem ezt elég nehéz elhinni, mivel nem is nagyon tudom mi is pontosan az a "hűségidő miatti kedvezmény" (pedig rákerestem)
Annyira nem értek ehhez, légyszi segítsetek!
"hűségidő miatti kedvezmény" annyit jelent, aláírsz két évet és cserébe olcsóbban kapod a telefont.
A kedvezmény mértéke függ, milyen előfizetéssel vállalsz két évet.
Az ajánlatukat Te olvasod, nem?
De pl: jó nagy kedvezménnyel kapod, gondolod Te, de mondjuk ennek feltétele 2 év hűségszerződés és hozzá tartozó havi díj.
Ne ebbe a havi díjba van "elrejtve" a jól kell hogy járjak mint szolgáltató.
Az is lehet, hogy nem akar fogyni ez a típusú telefon és meg akarnak szabadulni tőle, mert látják az érdeklődés csökkenését, ráfizetnének később még jobban.
be vannak ők biztosítva annyira, hogy nem gond nekik ekkora kedvezményt adni.
Megéri nekik, mert te 2 évig biztosan náluk fogod elkölteni a pénzedet és az ő szolgáltatásaikat fogod használni. Azt a kedvezményt amit kapsz azt te vissza fogod fizetni más formában (beszélgetés, sms, internet, stb.) A gazdasági nénik, bácsik kiszámolják ezt pontosan!
Ha mégsem akarod a hűségidőt ott kitölteni akkor is ők járnak jó, mert a szerződésben foglalt költségeket ki kell fizetned ha otthagyod őket (már megint a pénzüknél vannak)
Ha pedig nem tudod fizetni a részleteket és/vagy a csomag havidíját akkor meg eladják a követelést egy behajtó cégnek, innentől kezdve megint a pénzüknél vannak. (a behajtó vég meg rajtad behajtja, de ahhoz már semmi köze a telenornak.)
Tehát ők mindenképp megkapják azt a bevételt amit szeretnének. A kedvezmény arra szolgál, hogy te nyálcsorgatva megjelenj a boltban, webshopban és megvedd az áhított ájfónt, droidot, tv-t, drónt.
ájfon+kedvezmény=vásárlás=biztos bevétel a szolgáltatónak.
és a durva a történetben az, hogy neked erre semmi ráhatásod nincs! Ők irányítanak végig azzal az egy mondattal, hogy gyere hozzánk, adunk kedvezményt :D
te - is meg én is meggyünk és tesszük bele hurokba a nyakunkat... :D
"
Ők irányítanak végig azzal az egy mondattal, hogy gyere hozzánk, adunk kedvezményt te - is meg én is meggyünk és tesszük bele hurokba a nyakunkat... :D"
Igen, azok, akik csak a kedvezményes árat nézik és nem mérik fel, az előfizetés vele együtt megéri-e?
Bőven lehet előfizetést választani. Persze, kisebb összegnél kisebb a kedvezmény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!