Hogyan kell áttenni a kontaktokat iPhone-ról iPhone-ra?
Sziasztok! Megleptem az anyukámat egy új telefonnal (iPhone SE, az új verzió), de minden videóban leglább 11-es iOS kell a transzferhez... Neki régi 5-ös készüléke van, valami iOS 10.4-gyel... Meg lehet kerülni az iTunest/iCloudot? Valaki le tudná írni lépésről lépsére?:D
(Sajnos nekem nem iPhone-om van, nem értek hozzájuk:()
Eddig neki androidja volt? Mert ha igen, akkor az androidra töltse le a Move to iOS appot amivel minden fájlt és contactot átvihet, ami Kell. Szuksége van..
Nagyon jó telefon az 🍏SE, én is gondolkodom még rajt.
nem lehet megkerülni
legfeljebb ha bepötyögi újra
A legegyszerűbb ha itunessal csináltok egy biztonsági mentést a régi telefonról
aztán ezt visszaállítjátok az újon.
vagy az iCloudot be kell kapcsolni és oda csinálni mentést
#2sel pacsi. 😉😀
Ugyan azt linkeltük be, kérdezô most már látom neki 🍏5-je volt, csak minél gyorsabb akartam lenni, végūl sikerült. 😉😀
Igen, 5GB jár ingyen. De havi 0,99$-ért,300ftért kapsz 50GB-t.
200GB-900ft
2Terabyte-2990ft
Utóbbi kettôt meg is oszthatod családtagaiddal.
(Szerintem jó ajánlatok).
az 5 giga nagyon sok!!
a képeket ne rakd fel akkor nem fog elfogyni
nekem 2 iPhone és 2 iPad menti oda a dolgokat és még így is van 2 giga szabad helyem. Oda kell figyelni, lehet menedzselni.
a kontaktok nagyon kevés helyet foglalnak, azt talán nem is látni még nagyítóval sem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!