Minimalkiller kérdése:
Adott egy navon pure Micro.. Újra raktam Hard reset megvolt. Most kéri az első Gmailt sajnos nem tudom.. Kér egy bizonyos QR kódot kerestem de nem találtam sehol. Hol találom? Van más megoldás?
Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 08:46
2/3 anonim válasza:
Újraflashelni az eszközt. Valószínűleg otthon nem tudod elvégezni.
Esetedben az történt, hogy az eszközt recoveryből resetelték és ilyenkor kéri a régi fiók jelszavát. Ha menüből csinálták volna, akkor az eszköz feltételezi, hogy nem lopott, így a következő indításnál nem kéri a kódot. Ha az utcán a zsebedbe esik egy ilyen cucc "véletlenül" és nyomsz egy hard resetet recoveryből, akkor pontosan ez az eset fog előállni.
3/3 anonim válasza:
FRP lock.
Keresésre rengeteg módszert felhoz a gugli, talán valamelyik működik.
Ha nem, akkor jobb GSM-ek is megoldják a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!