Xiaomi Redmi Note 9 Pro alkalmas wirelless töltésre? ha nem, milyen javasolt bele? vagy bármilyen belemegy a hátlap mögé?
Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 08:25
1/8 anonim válasza:
Nem alkalmas, adapter kell hozzá.
Ilyen: [link]
2/8 A kérdező kommentje:
és ebbe az ilyen kínai vacak is jó 900 Ft-ért, vagy muszáj a te 4000 Ft-osod? [link]
2020. jún. 21. 12:04
4/8 anonim válasza:
Ha össze tudod rakni, akkor szerintem igen. (Ahogy nézem, erre még kell egy csatlakozót tenni, meg a többi)
5/8 anonim válasza:
Igen, de microUSB van odaírva, az nem tudom hogy befolyásol e valamit.
6/8 A kérdező kommentje:
maga az adó arról kaphatná az áramot. usb mikróról. nem is tudom mi más van még manapság, mire gondolsz? azért is tetszik, mert nem csak olcsóbb hanem így fixen telepíthetem akár rejtetten is a lakás egy pontjára. ennyiért akár több helyre is. (lakás, munkahely, garázs) (ha arra gondolsz) de igen a mobil valóban C, köszi, hogy szóltál, de ahhoz meg nincs csatlakozol rajta ott lehet érdemesebb inkább ezt választani: [link] mint a csatlakozó forrasztásával vesződni, főleg hogy ez egy érzékeny használt pont. igaz ez 2300 postával együtt. Nem is értem miért, hisz ép a másikra nem kéne feltétlenül csatlakozó, ha úgyis telepítem. azt megkérdezném, ezek olyanok amiket a hátlap mögé be lehet rakni? mert nem tetszik annyira a kulső megoldás.
2020. jún. 21. 12:41
7/8 anonim válasza:
Ha úgy érted, hogy levenni a hátlapot és az alá rakni, akkor nem.
A hátlapra viszont minden gond nélkül felrakható, csak ehhez kell egy tok is, mert amúgy rondán néz ki.
8/8 A kérdező kommentje:
ja értem, tok és mobil közé. így azért még elmegy. az meg nem baj ha nem fér bele a bérlet is a tokom alá, mert már van virtuális bérlet.
2020. jún. 21. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!