Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet majd itt Magyarországon...

Lehet majd itt Magyarországon is kapni a samsung BTS kiadást?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy Magyarországon is kapható lesz, vagy nem. Leginkább a füles érdekelne mert tetszik. 🙂

2020. jún. 17. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Biztos lehetsz abban, hogy lehet majd előbb-utóbb kapni Magyarországon is! (Lehet, hogy nem a hivatalos kereskedőknél, de valahol biztos, hogy megtalálható lesz!)

Mert az a sok-sok kislány, aki oda-vissza van a BTS-ért, ezt ki nem hagyná!

2020. jún. 17. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
#1 gondolj bele mekkora pénz van az ilyen rajongó kislányok kihasználásában. :D Aki hülye, haljon meg, ugye.
2020. jún. 17. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell meghalnia senkinek, mert majd 2-3 év múlva majd maguktól is rájönnek, hogy mennyi pénzt költöttek a butaságokra. És arra is rá fognak jönni előbb-utóbb, hogy azt a sok pénzt költhették volna sokkal értelmesebb dolgokra is, és vehettek volna maguknak mondjuk egy fele annyiba kerülő mobilt, hisz ugyan azt tudja, mint a drágább változat, csak annyi, hogy még akkor oda-vissza volt a koreai fijúkért, és 13 évesen még nem tudott ellenálni.
2020. jún. 17. 10:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Buds+ füles érdekel csak. 25 vagyok és alapból drága egy ilyen füles, úgy vagyok vele hogy ha már megdolgozom azért a pénzért miért ne vennék minőségit? 😃
2020. jún. 17. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

azért, mert BTS-es, nem lesz minőségibb :D

Persze alapjáraton is egy elég jó fülesről van szó.

2020. jún. 17. 11:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy szeretnék buds+ fülest és az alapból nem olcsó 😃 a BTS kiadás azért tetszik mert szép lila 😃 de ha esetleg nem tudok venni, megveszem a kéket 😃
2020. jún. 17. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!