Galaxy S20 vagy iPhone 11?
Figyelt kérdés
S7-ről váltanék. Samsungokkal eddig nem volt problémám, de most az s20 szériáról nem halllok annyira jókat, főleg az európais verzió üzemidejét tkeintve. Iphonet már régóta ki szerettem volna próbálni, de itt meg a kijelző és a rendszer kelt bennem némi kételyt.
Méretileg éppen mindkettő határeset.
2020. jún. 16. 18:45
A kérdező szavazást indított:
S20
iPhone 11
Más (leírom)
27 szavazat
1/9 anonim válasza:
Más márka felé nem kacsintgatsz?
(OnePlus, pl 7T Pro vagy sima 7 Pro ugyanennyiért)
2/9 A kérdező kommentje:
Azok már nagyon számomra sajnos, pedig néztem őket.
2020. jún. 16. 19:08
4/9 A kérdező kommentje:
*Nagyok, bocsi...
2020. jún. 16. 19:32
5/9 anonim válasza:
Menj be egy szolgáltatóhoz, ott ki vannak rakva a telefonok. Próbálgass ki mindent rajtuk és amelyik jobban tetszik azt vedd. Mindkettő jó telefon amúgy, de én az Iphonet választanám.
6/9 anonim válasza:
Tavalyi csúcskészülékek esetleg?
S10, S10e, Huawei P30, ezek méretben még jók lehetnek.
8/9 anonim válasza:
S10+ érdemes megnézni. Nagyon jól sikerült széria, sok-sok évig csúcsteló lesz még, ha nem bízol az S20ban.
9/9 anonim válasza:
Én egy S20 Ultra és iPhone XS között vaciláltam egy ideig. Végül az iPhone XS-t vettem meg, és egyáltalán nem bántam meg. Bátran ajánlom neked is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!