Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekom garanciát bármelyik...

Telekom garanciát bármelyik GSM-ben tudom érvényesíteni?

Figyelt kérdés
Már kétszer küldtem be a telefonom a TMX-hez, amit a Telekom annyira ajánl az oldalukon. Mindkétszer visszalökték, hogy hibátlan szerintük a telefon, pedig árulkodó jelei vannak az ellenkezőjének. Na, én most ezt meguntam. Máshol tudom érvényesíteni a garanciát?
2020. jún. 16. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Kérj papírt a TMX-től, amivel igazolják, hogy hibátlan a telefon. Majd vidd el egy független szervizbe. Ha ott azt mondják, hogy rossz, javíttasd meg és a számlával menj a Telekomhoz.
2020. jún. 16. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nagyon rossz ötlet amit az első ír, nem vezet semmire

vidd a gyártói szervizbe, ha nem vagy elégedett a TMX-szel, de a garanciát csak a gyártónál vagy kereskedőnél érvényesítheted

2020. jún. 16. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
A Telekomos garanciát értelemszerűen csak a Telekomnál tudod érvényesíteni.
2020. jún. 16. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A TMX egy rakat fs. Vidd márkaszervizbe, ha az megoldható.
2020. jún. 16. 18:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem lenne, aki jártas a TMX-el, hogy ha a legelőször is csak annyit írtak rá, hogy szoftverfejlesztés & teszt, akkor szétszedték a telefont?
2020. jún. 16. 19:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Félek, hogy kókányoltak benne valamit...
2020. jún. 16. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!