Szerintetek melyik ez?
Figyelt kérdés
Olyan telefont szeretnék vásárolni ami nagyon szepen, jo minőségű fényképeket készít, az uj emoji frissítések (gondolok itt fehér szív stb) megtalálhatóak rajta, gyors, nem akad stb
Melyik telefon lenne a legjobb erre a célra?
2020. jún. 16. 10:29
3/10 anonim válasza:
OnePlus 7T/7T Pro
OnePlus 8/ 8Pro
OnePlus 7/ 7Pro
4/10 anonim válasza:
Tulajdonképpen bármilyen csúcskategoriás telefon megfelel ezeknek a kitételeknek.
5/10 A kérdező kommentje:
Galaxy is?
2020. jún. 16. 13:55
6/10 anonim válasza:
Az is, viszont én nem azt venném!
Szerintem a legjobb szoftvere a OnePlusnak van, letisztult egyszerű nincsenek felesleges dolgok telepítve.
(#3 voltam)
7/10 A kérdező kommentje:
Koszi a választ, miert nem vennél galaxyt?
2020. jún. 16. 17:34
8/10 anonim válasza:
Nekem nem jön be a szoftver amin fut.
9/10 anonim válasza:
A Samsung szoftvere nekem sem jön be. Szerintem a legszebb felülete a HTC Sense-nek van, viszont csúcskategóriás telefonjuk nincs jelenleg.
10/10 anonim válasza:
Én most a helyedben kipróbálnám a mediaban az Iphone SE-t vagy amelyik tetszik és mérlegelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!