Viberen is örökre meg tud maradni egy beszélgetés , még ha kitörlöm is az üzeneteket?
Ne csinálj biztonsági mentést és kész.
Vagy használd a Snapchat chat funkcióját, ott már akkor törlődik az üzenet, ha bezárod az alkalmazást, kivéve ha valamiért elmented az adott üzenetet.
1-es vagyok. Így tudod kikapcsolni:
Beállítások --> Fiók --> Viber biztonsági mentés --> Automatikus biztonsági mentés --> Ki
Ezután az eddigi üzeneteidet így tudod törölni:
Beállítások --> Hívások és üzenetek --> Üzenetnapló törlése
Ez az összes eddigi üzenetedet törli. Ha csak egy bizonyos beszélgetést akarsz törölni, akkor a csevegések fülön hosszan nyomj rá az adott beszélgetésre, majd a csevegés törlése gombra.
Még mindig egyes vagyok.
Ezzel azonban csak nálad törlődnek az üzenetek, a másik félnél nem, nála továbbra is láthatóak lesznek, ha ő nem törli őket.
Snapchaten mindkét félnél automatikusan törlődnek az üzenetek, hacsak el nem mentesz 1-1 üzenetet. Ha a másik fél elment egy üzenetet, azt látni fogod, ahogy ő is azt, ha te mentesz valamit.
3-nak
Már snapchaten is be lehet állítani azt, hogy mikor törlődjenek az üzenetek. Rögtön olvasás után, vagy olvasás után 24 órával automatikusan tötlődik.
4-es
Köszönöm, ezt nem tudtam. Ritkán használom az alkalmazást, mert engem pont az zavar, ha törlődnek az üzenetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!