Milyen telefont vásárolja 200.000 Ft-ért?
Jelenleg ennyit tudnék rá szánni. Őszintén szólva, ha a pénz nem számitana akkor iphone 11pro-t vennék a kompaktsága, a gyönyörű esztétikája és a rendszere miatt. Viszont sajnos nincs annyi pénzem.
Ti milyen telefont vennétek a fentebb taglalt összegért?
Ismét köszönöm az érdemi válaszokat.
Akik irták, hogy 11 pro-juk van, ti nem sajnáltatok rá kiadni közel fél misit? Illetve szerinteted ez a pénz, amit befektettetek, azt kárpótolja a telefon milyensége?
Ha én egy telefont megveszek kurvára ügyelek rá. Szóval lelkiismeretem nem volt mivel tudtam, hogy több évre veszem és nemcsak 1-2 évre. Egyértelműen kárpótolja, tényleg semmi probléma sincs vele. A kamerája tökéletes és ez nem túlzás mert tényleg az. Az aksija remekül bírja, nekem több mint 1 napot bír úgy, hogy napi átlagban 8 órát használom a telefonom.(kritikát nem kérek miatta)🤣
A töltője nagyon gyors, félóra alatt 50-60% tölt. A teljesítménye nagyon jó, semmi negatív dolgot se tudok mondani róla. A kinézete meg egyszerűen csodálatos.
Ha mindent úgy néznék hogy kárpótol-e a beleölt pénz akkor meztelenül mászkálnék és nem ennék semmit, nem 1-2 évre tervezem a telefont szóval tökmindegy hogy egyszer fizetem e ki vagy évenként veszek újat...
Elkéne döntened hogy akarod e vagy csak kifogásokat keresel még
31-es voltam....
Én meg azt látom, hogy szinte semmi nem jó a kérdezőnek. Én ajánlottam egyébként a OnePlus 7t/7 prot.
Akkor utoljára megpróbálom leírni a véleményem, hátha van értelme.
Szóval, 200 ezret szánnál rá kb, de legyen viszonylag idei darab, de ne is legyen olyan tepsi, ne legyen túl elavult, jó is legyen, szép is legyen.
Tisztázni kellene valamit. A mai mobil árak mellett 200 ezer környékén egy tavalyi csúcsmodellt tudsz megvenni. Ha ideit akarsz, akkor az 250-300 ezer körül van inkább. El kellene fogadni, hogy egyszerűen ennyibe kerülnek a telefonok. Én sem adnék ki érte ennyit, de nem is vágyok az aktuális csúcsra, megelégszek az egy évvel korábbival, mert ennyit szánok rá, és kész.
Említetted, hogy az iPhone 11 már 228 ezer körül van, szóval nem kellene már sokat hozzápótolni. El kell szomorítanom téged. Ha normális boltból veszed, ahol akkor is fognak veled foglalkozni, ha garanciális problémád lenne, ott már 250 ezer forintba kerül. Szóval döntsd el, hogy 250 ezret megér-e neked mindent összevetve! Ha igen, akkor oké, mert amúgy egy 4-5 évig még jó telefon lesz, de ha neked a HD+ kijelző és a méret nem tetszik, akkor nem ez a neked való telefon. Habár ennél kompaktabb, aminek a tudása is jó, nem hiszem, hogy van.
Szóval ha ilyen igényeid vannak, hogy új is legyen, szép is, jó kamerája is legyen, a kijelzője is jó legyen stb., akkor a keretet kellene felfelé vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!