Honnan tudja a tabletem hogy mikre keresek rà a mobiltelon, vagy a mobiltelom honnan tudja hogy miket nézek laptopon?
Home office-ban vagyok néha.
Igy néha hazahozom a céges laptopot.
Amin szakmai anyagokat nézek vagy ràkeresek pl adotörvényekre, szàmlàzàsi szabàlyokra stb
Amit amugy soha egyébként max a céges laptopon munka közben.
A magàntelom es tabletem (amin amugy kizàrolag tesom néz mesét vagy jàtszik semmi màsra nincs hasznàlva)erre a tablet elkezdett NAV szàmlàzo google hirdetéseket bedobàlni
Egy wifin vannak ennyi az összeköttetés csak.
Ergo a google a wifi rendszeren keresztüli adatletöltéseket is figyeli?
Nincs magànszferàm ugy erzem.
Meg kell jatszanom egy szürke kis eger effektet hogy ne keltsek feltünést.
Mintha a szabad akaratomban, személyes szfèràmban lennék korlàtozva azzal hogy google meg face onnanstol meg bàrki tudhat rolam bàrmit.
Engem ez frusztràl.
Nem mintha egy nemzetbiztonsàgi veszélyforràs lennék, azt alàirom ugyan, de attol még feszélyez rendesen. Csak épp ilyen szinten àtvilàgitani mindenkit hogy nem elég a személyi szàm de a bugyidat is ismerik szerintem túllö sokmindenen.
Akkor ne használd az internetet. De szerintem ez kicsit beteges, hogy ez téged ennyire frusztrál. Biztos, hogy van ilyen társadalmi betegség, de ha belegondolsz, mi bajod lesz attól, ha a többi néhány milliárd emberhez hasonlóan rólad is lesz nyom az interneten?
Szerintem próbáld meg ezt elengedni egy kicsit. Nem baj, ha körültekintő vagy, de emiatt nem hiszem, hogy korlátozva kéne érezned magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!