Csak én szeretem jobban az olyan telefonokat, amelyeknek kávái vannak és nem csak egy notcha, vagy akár teljes képernyős előlapja van?
Ez teljesen szubjektív téma.
Én nem szeretem se a kávákat, se a notchot. Ezzel szemben szeretem a hajlított kijelzős telefonokat, annak ellenére hogy nem praktikus. Szép és örömmel tölt el ha ránézek.
Noccs/csepp/akármi: ronda, idióta kényszermegoldás, naponta benne az arcodban, de a nagy lóvét azért elkérik érte - kösz, nem.
101% kijelzőarány: én kérek elnézést, hogy olyan rohadtul idétlen vagyok, hogy a csúszós hátlap miatt folyamatosan beér a tenyerem valahol... Még a legörbülő szél is kellemetlen, amikor érzed a tenyereden, akkor is, ha pöpecül kezeli a cucc. Mondjuk nem állítom, hogy jó hátlappal ne lehetne nagyon megszokni, ha jól is működik.
Hagyományos, kávás: picit emelt széllel olyan, mint az orosz űrhajósos sztoriban a ceruza: frappáns, ingyenes megoldás arra, hogy ne legyen véletlen érintés. A gond az alsó-felső káva szokott lenni, főleg ha már a kijelző is marhanagy: egyre kisebb a nadrágválaszték, meg idiótán is nézel ki, ahogy a telefonodra próbálod a zsebeket először, mert nem volt jó emberi méretű kütyü.
Aztán raksz mindre egy-egy tetszőleges védőtokot, és marad gyakorlati jelentőség nélküli esztétikum az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!