LG V30 vagy Samsung A70?
Használtan szeretnék telefont venni, de nem tudom eldönteni, hogy meiyl legyen.
Játszani szinte egyáltalánnem játszok telefonon, úgyhogy nem ez a kérdés.
Netezésre, videónézésre, fényképezésre kellene leginkább, tehát teljesen átlag felhasználásra.
Dizájn szempontjából inkább a V30 felé húzódok. Mivel kb. ugyanolyan áron találtam mindkettőt használtan így nem tudok dönteni a kettő között.
A Samsungot az akksija miatt nem tudom elengedni, az LG-t meg azért mert LG :D
Tulajdon képpen az lenne a kérdés, hogy melyik bírná tovább ha megvenném.
Mármint, az LG néhány évvel öregebb mint a Samsung ezért gondolom az egy kicsivel hamarabb megadná magát.
Vagy nem?
Ti melyiket választanátok.
Ha nem márka alapján kéne...
Nem tudom milyen a V30, de Samsung A szériát használtan NE!
Úgy van kitalálva hogy szűk 2 évig bírja, aztán jönnek a frissítések amik tönkreteszik, az akksicserét elfelejtheted (nekem ki lett cserélve de olyan csapnivaló volt hogy feldagadt és szétfeszítette a hátlapot), ujjlenyomatolvasó egy hulladék.
A V30 egykori "csúcskategória" volt. Nekem volt szerencsém vadiújonnan egy G6-hoz anno megjelenésekor, egyik legrosszabb közel 2 éves mobilos tapasztalatom volt. Ha megkérdeznék kinek a leghulladékabb az Android felülete, akkor szimte habozás nélkül rávágnám az LG-t. Borzasztó rengeteg szempontból a szoftver, ha már kicsit melegebb az akku, annyira visszaveszi a teljesítményt, mintha egy ezer éves 1 magos androidot használnék..
Egyébként multimédiában viszonylag egész jók az LG-k, de én megfogadtam hogy a következő minimum 5 évig erősen kerülni fogom a mobil águkat.
#2 Én pont fordítva vagyok vele. Igaz, hogy eltűntek a csúcs mobilkészítők listájából pont mint egykor a Sony, de nekem a G3 és a G4 is nagyon meggyőző volt, és ezért gondolkodom a V30-mint az LG képviselője.
Samsungot még egyáltalán nem használtam, de kétség kívül az egyik legnagyobb mobilgyártó, őt meg ezért raktam a sorba.
Bár az előző kedves válaszoló válasza csöppet sem bizalomgerjesztő.
Viszont a szavazatok alapján meg pont az jön ki győztesnek.. :D
#2-es vagyok, ha csak a kettő játszik, akkor inkább az A70, mondom úgy hogy nagyon nem vagyok Samsung parti, sőt..
Milyen ársávban nézegetsz egyébként?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!