A próblémám egy 2 éves Huawei P8 Lite-al lenne,ugyanis a rendszer nem működik megfelelően,itt arra gondolok hogy a galériában egy képet,vagy videot sem tölt be,ha meg igen akk az csak kép és az is pixeles,majd lefagy kilépésnél. Sok alkalmazás leáll pl van hogy egy zenét is alig bírok elindítani rajta. Android 6.0 fut a telefonon és nem enged ennél frisebbet felrakni. Mi a teendő?
Sajna igen, ezek a jellegű hibák gyakoriak a huawei-nél.
Lehet szervizeltetni, ha rászánod a pénzt, akkor még egy ideig húzza, de akkor se lehet években mérni már az életét. Ennyire tervezik sajnos.
Én ezekért nem javaslom senkinek a huawei-t, de itt mindig lepontoznak, hogy az az ultimate telefon, és én csinálok rosszul valamit. :D
2020. jún. 11. 00:49
2/8 anonim válasza:
Custom Rom-mal próbáltad?
Lehet azzal jobban menne, de nem vagyok biztos benne.
Ami már régi, az régi marad sajnos.
Egy eredetileg 2.2 androiddal futó telefon nem lesz hiper szuper gyors, ha teszek rá egy android 9-et. (A miért több dologból áll, nem fogom leírni, mert az sok lenne.
2020. jún. 11. 01:10
3/8 anonim válasza:
Fura, nekünk még mindig jó a P8 lite-unk.
Állítsd vissza gyári állapotba, talán még eldöcög valameddig.
"Custom Rom-mal próbáltad?"
Huawei-nél mióta megszüntették a bootloader kulcsok osztogatását, azóta kvázi lehetetlen kinyitni a bootloadert, így se custom ROM, se root.
2020. jún. 11. 08:28
4/8 anonim válasza:
Fura nekem a 4 éves Lenovo k6 telefonom csinálta mostanában ezt már de azt is csak mostanában kezdte.ezért is cseréltem le egy friss új telefonra.
2020. jún. 11. 10:54
5/8 anonim válasza:
Szeretnéd már lecserélni, ugye? :)
Sajnos egy gyári visszaállítás után ismét remekül fog működni.
2020. jún. 11. 10:55
6/8 anonim válasza:
Nekem egy Huawei P9 Lite-om volt, az is 2 éves kora körül kezdte el csinálni. Azon nem segített semmi, vettem újat, nem érte meg bajlódni vele, mert már volt más baja is. De persze egy gyári visszaállítást megpróbálhatsz, de nekem az se segített.
2020. jún. 11. 13:56
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,egyébként manapság nagyon lassú,és az EMUI rendszer is gyakran elfelejt működni,ezért nem válaszol amitől fekete képernyővel lefagy a telefon és újra kell indítani. Egyébként lefogom cserélni még most nyárom egy valószínüleg xiaomi A6-ra. Nekem komolyabb telefon ennél nem kell.
2020. jún. 12. 14:35
8/8 anonim válasza:
Nekem 5+ nálunk van a p8 lite-om, most kezdi végleg feladni, eddig jó volt. A kérdésedre: állítsd vissza gyárira, ha nem jön (jött) be akkor kuka
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!