Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudnátok valami arany középuta...

Tudnátok valami arany középutat ajánlani a 10 ezer ft-os Iphone töltőkábel és a kínai (aliexspresse) iphone töltőkábel között?

Figyelt kérdés
Nagyon soknak találok 10 ezer ft-ot egy kábelért viszont a Kinából rendeltek meg nagyon hamar tönkremennek és gyakran ki is írja, hogy "nem támogatott" tehát nem is tesz túl jót a telefonnak. Van vajon középút vagy ha jót akarok meg kell vennem 10 ezerért?

2020. jún. 10. 12:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Az meg sem fordult a fejedben, hogy azért lettél lepontozva, mert baromságokat írtál? Te akarod eldönteni mások helyett, hogy lepontozhatnak-e valakit, vagy sem? Miért, ki vagy te?
2020. jún. 10. 18:03
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, egyáltalán nem nehéz megállapítani, hogy melyik az eredeti.
2020. jún. 10. 18:05
 13/19 A kérdező kommentje:
12/12 akkor segítenél abban, hogyan állapítsam meg?
2020. jún. 10. 18:09
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

Csillag bogárkáim, mire viszitek az életben, ha képtelenek vagytok használni ezt a hót egyszerű Google-t??? Mondta már valaki nektek, hogy az internet, az informatika nem hogy a jövő, hanem már a jelen! Aki digitális írástudatlan, az a XXI. században halálra van ítélve.

[link]

2020. jún. 10. 18:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy webáruház fotójából baromi nehéz még a leírás alapján is megállapítani.
2020. jún. 10. 18:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Erre találták ki a tizennégy napos elállást. Meg ugye kaptál aprós linket is, ahol garantáltan eredetit kapsz, megbízható személytől, postával együtt is csak féláron. Az nem volt jó? Akkor innentől kezdve intézd magadnak.
2020. jún. 10. 18:38
 17/19 anonim ***** válasza:
20%

Az 1. válaszomnál megértettem, csak a 4-nél csodálkoztam, és azért írtam, mert mások normális válaszai is le lettek pontozva. De tényleg teljesen felesleges ezzel foglalkozni, belátom. Nem érdekel, hány pontom van.

Kérdező: olyat keress, amihez azt írták, hogy "Apple MFi certified" vagy hasonló.

2020. jún. 10. 18:41
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
"Brühühü, lepontoztak, brühühü, szip-szip!"
2020. jún. 10. 18:46
 19/19 A kérdező kommentje:
Nekem van ebayről rendelt teljesen úgy néz ki, mint az igazi.
2020. jún. 10. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!