Megérkezett az új mobilom postán. Első üzembehelyezéskor töltsem először fel és utána tegyem bele a sim kártyát vagy fordítva?
Figyelt kérdés
Csak rövid leírás van, többit a telefonomon tudom majd megnézni. A leírásban nincs sorrend. De elsőként a sim kártyát említi, utána viszont azt írja, hogy legelőször fel kell töltenem.2020. jún. 9. 16:20
1/8 kecskekk. válasza:
Szia! tölts fel először nyugodtan. Utána is beleteheted :)
2/8 anonim válasza:
Nem szükséges semmi extra teendő. Kártyát beleteszed, indítod, használod, majd felteszed töltésre ha kívánja. Lítium akku, nem igényel semmit, csak töltőáramot, amikor szükséges.
3/8 Szervizmérnök úr válasza:
Erre is érvényes, hogy amire nem figyelmeztetnek, az mindegy is.
Töltést sem írták, hogy meddig szabad vagy kell tölteni és meddig szabad vagy kell meríteni.
Ezért ne kérdezd meg te sem, mert megkérdezték már "ezeren".
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szervízmérnök úr! :-) Értékeltem a humorát, tényleg. Igaza van. De én leragadtam a 25 évvel ezelőtti nokiáknál. Akkor mindegy, hogy mit csinálok először. Mindenkinek hasznos volt a válasza, köszönöm.
2020. jún. 9. 16:49
5/8 anonim válasza:
Én elsősorban SIM kártyát tenném bele hogy ki próbáljam müködik e elindul e aztán ha kell felteszem töltöre.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is, egyelőre töltöm. Rossz beidegződés :-) Gondolom, fontos, hogy legyen rajta vírusellenőrző. Esetleg ebben még tudtok segíteni? Mit telepítsek rá és hogyan? Egy samsung A20e-ről van szó, ha ez számít valamit.
2020. jún. 9. 22:46
7/8 anonim válasza:
Play áruházból le töltöd magadnak ami szimpatikusabb,nekem az ESET van fent azt kész .
8/8 anonim válasza:
Az én A50-em kb 70%-os töltöttséggel jött.
Én először felpróbáltam rá a tokot, majd elindítottam a telefont, s megnéztem, hogy múködik-e (az alkalmazások). Majd kivettem a régi telefonomból a SIM-et, beletettem az újba, és elkezdtem bejelentkezni a szokásos helyekre. (Facebook, Gyakori, Deviantart, stb.) Majd elkezdtem személyre szabni, amivel annyit merült, hogy tehettem is töltőre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!