Használat közben zavaró az iPhone 11 IPS kijelzője?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy AMOLED kijezős Samsungot használok, ami ugyebár jobb mint az IPS. Ha váltok, kezdetben zavaró lesz a "rosszabb" kijelző?2020. jún. 8. 22:53
1/7 anonim válasza:
A fekete színeknél fog jobban feltűnni a különbség, illetve a samsungok mindig is híresek voltak a túlszaturált színekről, szerintem az iphone 11nek kellemesebb a színvilága
2/7 anonim válasza:
Azt hinnéd, hogy rossz, de amúgy meglepően jó az iphone-ok kijelzője. Főleg egy android IPS-hez képest.
4/7 A kérdező kommentje:
Voltam, és én nem látok olyan hatalmas különbséget mint azt sokan mondják, kíváncsi voltam a véleményetekre
2020. jún. 9. 11:38
5/7 anonim válasza:
IPS-ből is van gyengébb és jobb minőségű. A legjobb IPS kijelzők és az AMOLED között átlagember számára alig látszik a különbség. Persze az AOD funkciót nyilván nem tudja egyik IPS kijelzős telefon sem. Viszont azokon általában van külön értesítési LED. Speciel az iPhone 11-en az sincs, csak a vaku tud rajta villogni.
6/7 anonim válasza:
Nekem Xr van és teljesen elégedett vagyok vele...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. jún. 9. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!