Mennyire biztos,hogy egy szervizben drágán gyári kijelzőt szerelnek bele a telefonba?
Nézegetem a beszerelő cégek árait és a boltok árait tudom a kijelzők között is van bőven minőségbeli különbség de tegyük fel adott egy xy mondjuk huawei telefon és nézegetem simán boltban a kijelző
árát oda van írva gyári termék 20EFt csak a kijelző de ha már egy cégnél nézem azt írják ugye,hogy beszerelve 40EFt vagyis a kérdés az lenne lehet ugyan az a minőségű az olcsóbbik kijelző is csak arra nem raktak annyi hasznot mert ugye beépítés sincsen csak meg veszi az ember a kijelzőt.Tehát megeshet ,hogy a beszereléssel drágán adott kijelző lehet ugyan az mint az olcsóbban adott beépítés nélküli?Azt tudom,hogy viszont a gyanúsan olcsókat kerülni kell,meg azt is tudom,hogy a bolt is képes hazudni vagy egy szerviz is,hogy gyárit szerel be aztán csak valami oem,és mennyi különbség lehet egy jobb minőségű oem kijelző és egy gyári kijelző között?A rosszabb minőségű de nem olcsón adott oem meg a gyári közötti különbséget már sajnos ismerem... Meg mennyire kell menekülni az oem kijelzőktől?Azt viszont tudom,hogy a gyári sem úgy gyári mert a gyár is beszerzi xy cégtől a kijelzőt.
Mert olcsóbb, és ideig-óráig ki lehet húzni velük.
"ha minden utángyártott kijelző szar"
Ez azért erős kijelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!