Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire biztos,hogy egy...

Mennyire biztos,hogy egy szervizben drágán gyári kijelzőt szerelnek bele a telefonba?

Figyelt kérdés

Nézegetem a beszerelő cégek árait és a boltok árait tudom a kijelzők között is van bőven minőségbeli különbség de tegyük fel adott egy xy mondjuk huawei telefon és nézegetem simán boltban a kijelző

árát oda van írva gyári termék 20EFt csak a kijelző de ha már egy cégnél nézem azt írják ugye,hogy beszerelve 40EFt vagyis a kérdés az lenne lehet ugyan az a minőségű az olcsóbbik kijelző is csak arra nem raktak annyi hasznot mert ugye beépítés sincsen csak meg veszi az ember a kijelzőt.Tehát megeshet ,hogy a beszereléssel drágán adott kijelző lehet ugyan az mint az olcsóbban adott beépítés nélküli?Azt tudom,hogy viszont a gyanúsan olcsókat kerülni kell,meg azt is tudom,hogy a bolt is képes hazudni vagy egy szerviz is,hogy gyárit szerel be aztán csak valami oem,és mennyi különbség lehet egy jobb minőségű oem kijelző és egy gyári kijelző között?A rosszabb minőségű de nem olcsón adott oem meg a gyári közötti különbséget már sajnos ismerem... Meg mennyire kell menekülni az oem kijelzőktől?Azt viszont tudom,hogy a gyári sem úgy gyári mert a gyár is beszerzi xy cégtől a kijelzőt.

2020. jún. 6. 16:56
 1/7 Quatermain ***** válasza:
100%
Jól látod, sok a kókler akik az utángyártottat szerelik be a nagyobb haszon érdekében. Azt javaslom neked, hogy márkaszervízbe cseréltesd vagy megveszed a gyári kijelzőt és keresel egy szervízt, ahol beleteszik munkadíj ellenében, ahol meg ragaszkodnak hogy ők adják a kijelzőt is, akkor ott már tudod hogy azt érdemes elkerülnöd.
2020. jún. 6. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
#1 jól mondja.
2020. jún. 6. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
+ #1
2020. jún. 6. 21:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak egy kérdés ha minden utángyártott kijelző szar akkor minek gyártják őket?
2020. jún. 6. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert olcsóbb, és ideig-óráig ki lehet húzni velük.

"ha minden utángyártott kijelző szar"

Ez azért erős kijelentés.

2020. jún. 6. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Na meg mert rengeteg laikust lehet átverni vele, ahol a GSM-ek elkérik a gyári kijelző árát (legyen ez ötvenezer forint) majd utángyártottat tesznek bele (legyen ez 20 ezer forint). Így rögtön van 30 ezer forint haszna a szerviznek.
2020. jún. 6. 22:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként beszéltem egy boltos fickóval ő pl Tianma kijelzőkkel foglalkozik és gyárilag nekem az xiaomi redmi note 5-ben pont ugyan ez a márka volt benne,és elég jó volt pláne gondolom ha már gyárilag is bele rakták.Egyébként amúgy mivel ragasztják gyárilag a kijelzőket ilyen kis keskeny csíkú fekete de most a gyári ragasztást kérdem.
2020. jún. 6. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!