Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudnátok mobiltelefont ajánlan...

Tudnátok mobiltelefont ajánlani ami megfelel az alábbi szempontoknak?

Figyelt kérdés

Júliusban szeretném lecserélni a telefonomat, nézegettem már milyen lehetőségeim vannak de kicsit elvesztem a rengeteg ajánlat közt meg annyira nem is értek hozzá, szóval remélem egy-két hasznos ötletet kapok. 🙂

Szempontok:

*Ára max 100 ezerből kijöjjön

* Legalább 64 gigás tárhelye legyen

* Nagyon szeretek hobbiszinten fotózni szóval a hátlapi kamerája minőségi legyen, a selfie kamera annyira nem érdekel

* Akksija jól bírja, 4000 mAh körül nem lenne rossz

*Kijelző mérete annyira nem szempont de azért túl nagy se legyen, itt nehéz konkrétumot mondani de azért a 6-6,5 hüvelyket már kényelmetlenül nagynak érzem

* Android op.rendszer

Ezek alapján miket ajánlanátok?

Köszi előre is a válaszokat. 🙂

2020. jún. 6. 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Xiaomi Mi 9T

"a 6-6,5 hüvelyket már kényelmetlenül nagynak érzem"

Szokd meg, mert már nincsen valamirevaló 6" alatti telefon.

2020. jún. 6. 11:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Mi 9T tényleg minden ilyen szempontnak megfelel, én is nèztem már, mèretével nem vagyok annyira kibèkülve de ez megszokható. Amúgy van valami amiben annyira nem jó vagy gyengébb?
2020. jún. 6. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Xiaomi redmi note 9s
2020. jún. 6. 13:12
 4/5 anonim válasza:

[link]

Ezek megfelelnek a Te elvárásaidnak, a kijelzőt és a kamerát nem állítottam be, mert ahhoz nem értek.

2020. jún. 22. 12:14
 5/5 anonim válasza:
100%

Bocsi, az aksit nem jól állítottam be.

[link] ez a jó.

2020. jún. 22. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!