IPhone 5s akksi csere után miért kapcsolgat ki ?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azért írok ide, mert most épp egy iPhone 5s mobilról lenne szó. Az akkumulátor csere után kikapcsolgat, az előző aksi elég gyenge volt, ezért egy iCloud záras mobilból tettem át az aksit, amiben tökéletesen működött, 2 napot kibírt ha csak porosodott bekapcsolt állapotban, azonban most hogy bele tettem a mostaniba, kikapcsolgat, és a 3Utool azt írja, hogy 0% és csere ajánlott. Esetleg egy gyári adatok visszaállítása segítene ? Azelőtt működött a használt aksi donor. Előre is köszönöm a válaszokat !2020. jún. 4. 18:04
1/4 anonim válasza:
kalibráld az akksit.
töltsd fel teljesen és merítsd le kikapcsolásig néhányszor.
ha ez sem segít akkor ... akkor nem tom :D
2/4 A kérdező kommentje:
az a baj , hogy folyton kikapcsolgat közben :/
2020. jún. 4. 19:49
3/4 anonim válasza:
Áthelyezés közben nem sérült meg az akku?
(Meghajlás, stb)
A csatlakozót jól rányomtad az alaplapra?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. A #3 válaszoló tippje látszólag megoldotta a problémát, erősebben ranyomtam a csatlakozót, és most már egy ideje nem kapcsolt ki. Köszönöm 🤩
2020. jún. 4. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!