Samsung díváról 2 kérdés?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ha mp3 formátumban ráteszek a telóra zenét ill mmsben kapok valami hangot, azt betudom állítani csengőhangnak? Nem volt samsungom így csak azt tudom, hogy volt ismerősöm akivel nem tudtunk beállítani más hangot a gyárin kívül, de gondolom azóta már azért talán változott a dolog
Az akku tényleg csak 3 napig bírja?
A neten találok valahol képet amit a telefonnal készítettek? kíváncsi lennék mégis milyen mert van aki azt mondja rossz van aki jó
Azt hiszem más nem lenne, a többi kérdést is megnéztem evvel kapcsolatban, de ezekre nem találtam választ.
2010. júl. 30. 21:42
1/1 A kérdező kommentje:
Tudom, 3 lett
2010. júl. 30. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!