Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan mentem le az adatokat...

Hogyan mentem le az adatokat erről a telefonról(képpel, nem kamu! )?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Erről lenne szó.

A telefon pedig úgy tört össze, hogy telefonáltam az ablakban(mert ott szoktam), és véletlenül kicsúszott a kezemből, 17 emelet magasból. Amikor elesett, az akkumulátor, az sd kártya, és a kamera eltünt belőle, azóta sem találom őket. Esetleg ha rácsatlakoztatom a gépre, akkor át tudom másolni az adatokat?

2020. máj. 31. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha be voltál jelentkezve a google fiókodba, akkor a felhőben minden meglesz, anélkül hogy másolni kéne.

Az sd kártyán ami volt az értelemszerűen elveszett.

Átmásolni pedig nem fogod tudni, akkor sem ha bekapcsol, mert feloldani sem tudod.

Szóval maradt a felhő vagy egy hozzáértő informatikus.

2020. máj. 31. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szegény... te is meg a telefon is... sajnálom.

valszeg megszakadt ott sok vezetősáv és forrasztás, úgyhogy szerintem erről már semmit nem tudsz lementeni. dugd rá töltőre gépre, hátha csinál valamit.

a gépen nem tud kárt okozni, mert ha zárlatos akkor a számítógép le fogja tiltani az usb portot

2020. máj. 31. 14:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Közben meglett az akku, de a képernyőnek csak a bal-alsó sarka világít Fehéren.
2020. máj. 31. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
17 emeletet? Akkor gondolom külföldön vagy, mert Magyarországon nem tudok ilyen magas épületről! Itthon például van Pesten az Emlékmentő Kft, ami adatmentéssel és digitalizálással foglalkozik, keress ott is valami hasonló céget, ahol vagy, ez az egyetlen ötletem!
2020. máj. 31. 14:58
 5/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
89%

Nem adatmentő cég dolga, akik sérült adattárolókkal foglalkoznak.

Telefonos szakember tudja megoldani, hogy ha kijelző nélkül nem menthető ez a típus, akkor kijelzőt csatlakoztasson hozzá.

Ha nem sérült az alaplap.

Ha sérült, akkor jönnek a további trükkök.

2020. máj. 31. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
A névjegyeket a gmail.com-on a címtárban kell keresni, a képeket pedig a photos.google.com helyen. Ha nincsenek ott, akkor kb. ennyi a történet, a telefon ránézésre is totálkáros hulladék. Vagy ha van felelsleges pénzed, akkor kereshetsz hozzáértő szakembert (én nem tudok ajánlani senkit)
2020. jún. 1. 01:58
 7/7 anonim ***** válasza:
20%

Ezt a kérdést minek emelted ki?

Kb már 5 hónapos a kérdés.

Vagy még mindig nem sikerült megoldási?

2020. nov. 5. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!