Huawey p30 telefont néztem ki magamnak.Szerintetek melyik telefont lenne érdemes még fontólóra vennem ebbe az árkategóriába?
Figyelt kérdés
2020. máj. 29. 21:17
1/6 anonim válasza:
Huawei p30 jó, csak egy éves.
Samsung és egyéb társait javaslom e mezőnyben.
2/6 anonim válasza:
P30 jo lesz, egy dolog ami nem az igazi, az az ujjlenyomatolvaso..
De beallitod azbarc alapu feloldast akkor nem gond
4/6 anonim válasza:
A Huawei P30 az egyik legjobb ebben az árkategóriában, és ha szeretsz fényképezni, akkor pedig abszolút a legjobb! Illetve egyéb konkurensek ennyiért:
Honor 20 Pro
Honor View 20
Xiaomi Mi Note 10
Xiaomi Mi Mix 3 5G
LG G8s ThinQ
5/6 Kendrei Péter válasza:
nekem is Huawei P30 pro van! Nagyon jó,a Samsung telefon túl drága a tudásához képest!
6/6 anonim válasza:
P30 teljesen jó, csak ajánlani tudom. Xiaomi mi9t pro-ról váltottam erre az oprendszer hibái miatt, p30-nál még buggal nem találkoztam. Gyors, stabil, kamerája kifejezetten jó, bár a mi 9t pro gcam-mal szebb képeket csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!