Miért jobb az iOS mint az Android?Ha Android akkor melyik mobil?Az iOS -nál melyik mobil?Net ,fényképezés, játék,stb!!!
jajj ma este megint alapos vita lesz... iOS vs droid kérdés mindig indulatokat vált ki egyesekből akik nem tudják megérteni, hogy sokak nem csak státusszimbólumnak vesznek iPhonet... :D
én iOS párti vagyok, mert az Apple együtt fejleszti a hardverrel, ezért nagyon jól optimalizált, nem fagy, nem zabálja a memóriát, nem meríti az akkumulátort,
Ha iPhone akkor bármelyik kapható készülék megfelelő csak a pénztárcától függ....
"Miért jobb az iOS mint az Android?"
Ezt ki mondta? :D
Amúgy nagyon leírni ugyanazt én sem szeretném, rengeteg ilyen témájú kérdés van még.
Alapvetően egy sokkal jobban optimalizált rendszer, hiszen nem több ezer típuson kell működnie, hanem csak tizen páron.
Így gyorsabbnak hat.
A felülete inkább a zártrendszerűség irányába próbál mozogni. Ahol csak lehet, bekorlátozza a felhasználót, így az nem tud nagy hülyeséget csinálni. Ez a digitális analfabétáknak kifejezetten jó, az átlag fotóz-facézik-instázik felhasználónak meg nem hátrány.
A frissítés, szoftvertámogatás sokkal tovább él, ez is köszönhetően annak, hogy csak nagyon kevés telefonra kell fejleszteni a rendszert. iphone 5s, 7 éves teló is a minapokban kapott még biztonsági frissítést, annak.ellenére, hogy az ios főverzió már nem frissült.
Ez is leginkább a hülyebiztisságot erősíti.
Aki viszont kicsit is többet szeretne kihozni az apple telójából, az mindenhol korlátokba fog ütközni, olyanokba, amit androidon nem léteznek, vagy egyszerű bl nyitás, root, custom rom utáni a totális szabadságban megoldhatók.
Azonos pénzért android vonalon jobb telefont lehet kapni.
Egyértelműen Android. Az IOS sokkal drágább és sok esetben nem annyira jó a teljesítménye mint az Android telefonoknak. Továbbá (legalábbis számomra) az IOS telefonokat nagyon nehéz kezelni, nem olyan letisztult a kezelőfelülete mint bizonyis Android telefonoknak. Sokan azért választják az iPhone-t, mert "biztonságosabb", de ugyanúgy biztonságos lehet az Android is. Ez egy kicsit a felhasználótól függ. Továbbá az iPhone-ok énről évre drágábbak lesznek és nem fejlőlnek annyira az előző modeljukhoz képest. Nekem 2 évig Samsung telefonom volt, és őszintén nem ajánlom. Sokszor kifagy, kilép alkalmazásokvól/játékokból és sokszor magától újraindul. Szerintem úgy jársz a legjobban, ha veszel egy Asus ROG Phone 2. Igaz, ez egy "gamer telefon", de tökéletes a hétköznapi embernek is, nem beszélve arról, hogy ez sokkal olcsóbb és jobb, mint például az iPhone vagy Samsung telefonok.
A telefonban egy QUALCOMM Snapdragon 855+-os processzor található, 6000mAh-s akkumlátor (30 wattos töltési sebességgel, amihez a gyorstöltőt már a telefon csomagjában megkapsz, nem úgy, mint ahogy az iPhone-nál, ami elvileg 25 wattos töltési sebességgel rendelkezik, de a telefonnal csak egy 5-10-15 wattos töltőt kapunk).
Továbbá a telefon képernyője egy 120hz-s, 6.59 inches amoled kijelző, gorilla glass 6-tal.
A telefon 1 előlapi kamerával rendelkezik és 2 hátlapi kamerával, a fő kamera 48 mp-es és a széles látószögű másodlagos kamera 24 mp-es
A hátán található egy nyílás, ami segít kivezetni a hőt a telefonból, de ha ez sem lenne elég a hő csökkentésére, a telefon dobozában még található egy ventilátor is, amit közvetlenül a telefonra tudsz felcsatolni, a sebességét pedig az előre letöltött Armoury Crate nevü alkalmazásban tudod kezelni.
A telefon rendelkezik egy X Mode-al, ami magasabb szintre emeli a telefon teljesítményét (főleg játékonként). Mivel még sok dolgot nem mutattam be a telefonnal kapcsolatban, lerakok 2 linket, amik bemutatják a telefont tüzetesebben. Én régóta ezt a telefont használom, és nagyon elégedett vagyok vele :)
A teljes speclist:
Magyar review:
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!